Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 4350 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywianie
Dieta dla kobiety w ciąży + cukrzyca ciążowa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: dieta kobiety cukrzyca żowa
Autor "Dieta dla kobiety w ciąży + cukrzyca ciążowa"   

Tamudzin
 Wysłana - 16 październik 2008 11:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam taki problem, moja siostra jest obecnie w ciąży, wczoraj dowiedziała się od lekarza, że ma cukrzyce ciążową. Chciałbym od was uzyskać jakąś pomoc w sprawie diety dla niej. Co polecacie jeść a czego nie, itd.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta dla kobiety w ciąży + cukrzyca ciążowa

<< Dieta na przytycie help.. / 20 jaj dziennie? >>

Podobne: Dieta na masę - dodatkowe kg dla wszystkich potrzebujących! | Zbilansowana dieta redukcyjna | ZBILANSOWANA MASOWA DIETA | COŚ DLA ŁASUCHA-przepisy na słodkości:D | 6 przepisów na cycki z kurczaka dla bojących sie diety | ART. CARB CYCLING - dieta dla endomorfików, a może nie tylko....

Warto przeczytać: długość kroku | ożywki na mase zestaw mocny za | regeneracja a seks | biceps młot wodyna | jak schudnąć dziewczyna | taśmy do cwiczen | taśmy do ćwiczeń | absefekty | co jesc przed treningiem/ | atleta | biceps Mod Wod | atleta.radom | intensywny plan na rzezbe | co jesc przed treningiem/t co jesc przed treningiem/ | hantle śmierdzace | sustanon eurochem | hantle smrod | hantle chinskie | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL