Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 158 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywianie
Dieta Białkowa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: dieta białkowa
Autor "Dieta Białkowa"   

odys32
 Wysłana - 8 luty 2010 00:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam ;)) jestem nowym uzytkownikiem tutejszej strony dlatego, ze mam maly problem i chce skierowac go do was, mam nadzieje do specjalisto....wiec tak:
mam 17 lat i 169cm wzrostu oraz 69 kg wagi...jestem bardzo ubitym czlowiekiem, posiadam kostke, mam nawet rozbudowana klatke piersiowa i ogolnie jestem chlopakiem umiesnionym...od 3 miesiecy chodze na silownie...nie jem zadnych dopalaczy, jade jak to sie mowi ,,na sucho" ;)...mam do was prosbe...czy by mogl ktos kto sie bardzo dobrze zna, ma w tym doswiadczenie aby ulozyl mi diete, nie wiem czy bogata w bialko ale taka zeby zamieniala sie ona na tkanke miesniowa...nie musi to byc dokladnie dieta tylko chociaz produkty ktore moge ten proces zrobic... wierze ze znajdzie sie odpowiednia osoba i pomoze mi dazyc do celu ;) z gory bardzo dziekuje ;)

Aha i takie jeszzce male pytanie: czy jak bede chodzil na silownie to juz nie bede rosl?? JBC mam 17 lat i 169cm wzrostu ;)

przyznaj SOG'a

sołtys1987
 Wysłana - 8 luty 2010 00:57      [zgłoszenie]

Nie musisz trzymać się ścisłej diety. Napiszę Ci tylko mniej więcej jak rozkładać produkty i posiłki w ciągu dnia:
1. Śniadanie: płatki owsiane górskie/zwykłe + jaja + oliwa + orzecy, pestki
2. Drugie śniadanie: pieczywo pełnoziarniste + chude mięsko + warzywa + zdrowe tłuszcze
3. Przedtreningowy: Ryz brązowy/paraboliczny + chude mięso/rybka
4. Potreningowy: Ryż biały/ziemniaki + mięsko/rybka
5. Przed snem: twaróg/serek wiejski + warzywa + oliwa
po treningu możesz zjeść od razu banana i wypić białko serwatkowe a posiłek około godzinę po treningu. Pewnie trochę to chaotyczne ale spać mi się trochę chce. Pozdro!

Dawaj na ring! Dawaj na ring! Zaraz Cię zniszczę! :p

przyznaj SOG'a

Vvredny
 Wysłana - 8 luty 2010 06:04      [zgłoszenie]

Ktos kto sie bardzo dobrze zna bierze za takie cos pieniadze. To czy bedziesz rosl czy nie zalezy juz od Twojej genetyki. Oczywiscie moze wykonywac cwiczenia sprzyjajace wzrostowi, ale ogolnie silownia nie ma nic do tego.

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 8 luty 2010 08:11      [zgłoszenie]

będzie nadwyżka będziesz rósł szczególnie na początku na pewno poczujesz się lepiej więc dla zdrowia warto.

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY
[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY_-t525889.html]

przyznaj SOG'a ekspertowi

odys32
 Wysłana - 8 luty 2010 16:37      [zgłoszenie]

A jakie to sa cwiczenia sprzyjajace wzrostowi??

przyznaj SOG'a

Vvredny
 Wysłana - 8 luty 2010 17:31      [zgłoszenie]

Uzyles wyszukiwarki przed zadaniem tego pytania?

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 8 luty 2010 18:52       [zgłoszenie]

"A jakie to sa cwiczenia sprzyjajace wzrostowi??"genetyka w jakiś ponad 90%

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY
[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY_-t525889.html]

przyznaj SOG'a ekspertowi
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta Białkowa

<< KOREKTA DO DIETY ! / Problem z żarciem. >>

Podobne: Zbilansowana dieta redukcyjna | ZBILANSOWANA MASOWA DIETA | ART. CARB CYCLING - dieta dla endomorfików, a może nie tylko.... | Właściwa dieta sposobem na trądzik | Pomocy !! Jaka dieta i jak ćwiczyć żeby schudnąć | PRAWIDLOWA dieta dla kobiet w ciazy?

Warto przeczytać: nauka fiflaka w tyl | fiflak w tyl | jaki cykl dla ekto? | kusza pneumatyczna | dlaczego widac zyly | ushiro mawasgi geri | ushiro mawashi geri | jak cwiczyc zeby miec gruby biceps | gruby biceps | saizen | pestki cytryny | nowy komp | hgh austria | problem z przybraniem na wadze | sandoz | trening olivera lafaya | dekanian nandrolonu zestawienie | nitoxyn 2 | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL