| Autor |
"Dieta 1000kcal - ile ćwiczyć by schudnąć" |
|
|
milo83
|
|
Co w takim razie twoim zdaniem powinnam zrobić? Mam 162cm 85kg ok 30kg nadwagi, dendencje do tycia po mamie i babci i zero kasy na siłki czy basen, zostaje trening w domu i rower stacjonarny na którym jeżdżę średnio 2 godziny z prędkością 20km/h i mam ok 49% tłuszczu? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Morales_37
|
|
MIĘSOŻERCA
|
|
|
|
|
milo83
|
|
Co w takim razie twoim zdaniem powinnam zrobić? Mam 162cm 85kg 25lat ok 30kg nadwagi, dendencje do tycia po mamie i babci i zero kasy na siłki czy basen, zostaje trening w domu i rower stacjonarny na którym jeżdżę średnio 2 godziny z prędkością 20km/h i mam ok 49% tłuszczu?
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Saida
|
|
|
|
|
Morales_37
|
|
MIĘSOŻERCA
|
|
|
|
|
Saida
|
|
|
|
|
milo83
|
|
Jak pracowałam jadłam w miarę normalnie ale zdrowo, chodzizłam na siłkę i było ok. Po wakacjach zostały zredukowane etaty i nie pracuję i zdrowe jedzenie tak jak poprzednio juz nic nie daję. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Morales_37
|
|
MIĘSOŻERCA
|
|
|
|
|
Redis
|
|
ponad 20 kilo, 14 cm w pasie przy minimalnym spadku pozostałych obwodów - w pół roku...
Dobra dieta, regularne posiłki, dużo białka, w moim przypadku ok 2200 kcal; ćwiczenia siłowe (podstawa bo mięśnie palą tłuszcz); 4 razy w tygodniu rowerek po 30 minut.
To tak w skrócie. Dobrze zrobiona dieta, aktywność fizyczna i 1kg powinien w tydzień lecieć .
|