Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 3779 razy
słowa kluczowe: dieta 
Autor

Dieta ŻP :P :)

lateralus

Wysłana - 14 lipca 2005 01:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Otóż,
gdzies w necie wyczytalem, ze najlepsza metoda na schudniecie jest tak zwana dieta ŻP, czyli Żryj Połowę :]. Istnieje tez pewna maksyma, która doskonale ilustruje ta diete: "Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, a kolację oddaj wrogowi". Moje pytania brzmia:
1. czy stosując to jest możliwe w miare efektywne odchudzanie (oczywiscie przy dosc aktywnym trybie zycia).
2. Jaki wariant: Całe śniadanie, pół obiadu i bez kolacji, czy poł każdego posiłku może przynieść lepsze efekty??

Oto moje parametry: 187 cm, 97 kg, 17 lat. O dziwo nie wygladam na straszliwego spaslaka, ale masa jest dla mnie wazna ze wzgledu na to iz gram w siatkowke, a z moja masa o kontuzje nie trudno :/

Czy jest ktos chetny i moglby sie ofiarowac pomagajac mi ulozyc dietke jezeli to nie podziala??:> :P

Z gory dzieki, jestem dosyc nowym uzytkownikiem :)

Wpisz maksymalnie 3 linijki do 120 znaków w każdej. Podpisy są dynamiczne - jeśli gdzieś wyjeżdżasz, tutaj możesz umieścić odpowiednią informację.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 lipca 2005 06:34 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 58.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zakrześ

Wysłana - 14 lipca 2005 06:34    Edytuj Cytuj
ja Ci ofiaruje możliwość przeczytania Postów podwieszonycy (tych pogrubionych )

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

yupie_girl ZASŁUŻONA

Wysłana - 14 lipca 2005 07:06    Edytuj Cytuj
ja proponuje diete NŻT czy Nie Żreć Tyle!!!

=>posty podwieszone

Pozdr.

btw. tez kocham siatkówke

:)

Znawca -

Don Garcia

Wysłana - 14 lipca 2005 13:13    Edytuj Cytuj
ja tez kocham siatkówke

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam

ADIIK

Wysłana - 14 lipca 2005 16:17    Edytuj Cytuj
tez kocham siatkowke.... ogladac

pozdro !

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.