Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dieta , praca i monotonność

xxxino

Wysłana - 01 października 2009 18:13    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam Panowie i Panie mam pewien problem jak nie pracowałem to mogłem sobie pozwolić na diete a teraz nawet czasu czasmi nie mam zeby coś zjeść .Ale staram sie co 2 dzien jesc twarogi , serki wiejskie , eyz, makaron , piersi z kurczaka , wolowine ,ryby zdaje sobie sprawe ze nie jest to super dieta ale lesze to niz nie kontrolowanie sie .Jak to jest u was ?, czy jak dieta nie jest taka dokładna można nabrac masy ? .Myśle nad uzupełnieniem braków posiłków suplementami biało , carbo , kreatyna i aminokwasy

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 października 2009 18:20 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

malinowy41

Wysłana - 01 października 2009 18:20    Edytuj Cytuj
Witam
U mnie jest podobnie praca siłownia weekendy szkoła,i jakoś to godze,dołącz jakiegoś gainera,mono kretke,twarog raczej na noc ze względu na wolno przyswajające białko,jakieś witaminki.. więcej w dziale odżywianie...
Pozdrawiam

xxxino

Wysłana - 01 października 2009 18:32    Edytuj Cytuj
No to ja wiem :)ze suple kupic , tylko jak wy sobie radzicie z tym ze wasza dieta kuleje i czy jak ma sie nie pełna diete to beda rezultaty (masa bedzie rosła) + uzupełnienie suplami . Bo jakoś od poczatku czymałem diete i boje sie ze masa i waga nie beda szły do przodu

malinowy41

Wysłana - 01 października 2009 19:22    Edytuj Cytuj
No mi idzie masa,jakieś 4500kcal szamam...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta , praca i monotonność

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.