hihi pierwszy znany mi przypadek męskiej anoreksji
Ekspert -
1094049402000
SFD
Wysłana - 02 września 2004 21:33
pierwszy był Keanu Reeves... Mariusz nie baw się w te głupoty,jedzenie jest potrzebne do życia,olej kalorie i licz raczej ile białka,węgli i tłszczy spożywasz i trenuj na siłowni,no chyba ze chcesz wyglądać jak wieszak na ubrania...
1094153591000
Evangelion
Wysłana - 02 września 2004 22:08
Z tym kolegą już kiedyś rozmawialiśmy na ten temat Jak Ci idzie?
Anoreksja - to nie pierwszy przypadek, moja rodzina już mi podsuwa naukowe opracowania na ten temat.
Czyli, jeżeli w dzień carb-up i wieczór poprzedzający zdaża mi się "obeżreć", to nie jest aż tak tragicznie, jak sobie wmawiam....
Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be...
Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be
Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?
1094155701000
Mariusz.K
Wysłana - 03 września 2004 08:03
No jak widać prognozy nie sprawdziły się .Żyję i czuję się dobrze
Waga stoi w miejscu .Ale to dlatego ,że dałem sobie troche luzu . Teraz znów się mocnej przycisne i powinno zlecieć następne 10 kg .
no skoro tak twierdzisz...ale nie zapominaj że do budowy mięśni potrzebne są węglowodany...i siła na ćwiczenie...
ja generalnie się zgadzam,że każdy ma prawo robić ze swoim życiem co mu się podoba,ale uważam,że również każdy ma obowiązek informować osobę postępującą głupio,że postępuje głupio...for me EOT.
1094197928000
Mariusz.K
Wysłana - 03 września 2004 09:53
Teraz oczywiście nie ćwiczę siłowo bo to nie miałoby sensu