Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam, Chciał bym napisać ten temat.Dla tych którzy Chcą/Zaczynają Chudnąć poprawiać sylwetkę itp.Mam 17 lat i przed dietą i siłownią ważyłem ok.72kg i uwierzcie mi nie potrafiłem zrobić nawet 5 prawidłowych pompek.Ale postanowiłem się wziąć za siebie i teraz ważę ok.60 kg i można powiedzieć ze mam prawie "Kaloryfer" i ogólnie mięśnie.A zaczeło się to tak ze od razu na drugi dzień ustaliłem sobie dietę oczywiście przed tym zaśięgnełem języka od paru osób.Gdy zaczeły się ferie zaczołem tak := Poniedziałek-Basen
Wtorek-Siłownia i tak na zmiane Raz Basen Raz Siłownia i tak 2 Tygodnie.Niestety teraz już nie mam tyle czasu na ćwiczenia i po szkole sobie tylko biegam,pompki,6 weidera i podobne.Zaczełem trenować boks amatorsko i naprawde mi się podoba. a więc to moja dieta.
Rano (Śniadanie) - Płatki Owsiane pomieszane z różnego rodzajem orzechów i rodzynkami, oczywiście można dodać owoce- ja wkrajałem sobie banana.
Popołudnie (Obiad) - Obiad Jemy Normalnie tylko staramy się ograniczać tłuszcze.
Kolacja - Możemy sobie zjeść twarożek (bez chleba) ale niekiedy nic nie jadłem na kolację. :P
I Najważniejsza Zasada. =ŻADNYCH CUKRÓW=!! Przez 6 Tygodnie z cukrów zjadałem tylko brzoskwinię.
--------------------------------------------------------
Piszę ten temat dla ludzi którzy nie mogą się już patrzeć na swoja sylwetkę bo tez tak miałem.Jeżeli popełniałem jakieś błędy w mojej diecie i ćwiczeniach poproszę o komentarz.Dziękuję Pozdrawiam :D