Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Diablo Włodarczyk - Jason Robinson

ma-karon

Wysłana - 24 lipca 2010 21:41    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

No to wiemy z kim bedzie walczył Włodarczyk w pierwszej obronie pasa WBC. Osobiście pierwszy raz słyszę o tym Robinsonie.....

źródło: http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Robinson-rywalem-Diablo-Wlodarczyka,wid,12503872,wiadomosc.html

Zmieniony przez - ma-karon w dniu 2010-07-24 21:42:23

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów-S.Lem
Ale nie można im o tym mówić - szczególnie na SFD :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lipca 2010 23:39 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Cezi1987

Wysłana - 25 lipca 2010 23:39    Edytuj Cytuj
To już raczej pewne jest...

No cóż lubię Krzycha,ale dali mu buma...Ale i tak obejrzę,bo Włodarczykowi należy się efektowne zwycięstwo przez nokaut...

Po walce z Frago płakał...chciał wygrać i wygrał...

Robinson dał dobre walki z Jamesem Toneyem i Bellem,ale miał przerwę w boksowaniu,Diablo powinien go sprzątnąć zmiotką...

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2010-07-25 23:40:00
Specjalista -

Boksero

Wysłana - 27 lipca 2010 19:36    Edytuj Cytuj
dali diablo takie kelnera zeby mogl sie pasem nacieszyc. 2 runda diablo przez ciezkie ko

Loocek

Wysłana - 23 sierpnia 2010 10:39    Edytuj Cytuj
Nie orientujecie się do kogo należy uderzać, jeśli chodzi o akredytację na galę Bullita? Szczególnie chodzi mi o najbliższą walkę Włodarczyka na Torwarze.

Balboa5

Wysłana - 23 sierpnia 2010 12:38    Edytuj Cytuj
Loocek - uderz po nuer biura tu masz podany: http://www.knockout.pl/strona.php?dane=kontakt

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"
Znawca -

jarzynek

Wysłana - 24 września 2010 10:30    Edytuj Cytuj
Walka za pasem a zainteresowanie jak widać małe. Diablo dzierży najbardziej prestiżowy pas w CW ale nie oszukujmy się, najlepszy nie jest w tej kategorii.

Jeżeli chodzi o Robinsona to powinien nie mieć z nim większych problemów. Diablo wygra przed czasem, ale jeżeli przegra...to good bye. Czekam na trylogię Włodarczyk vs Cunningham z ogromną chęcią zobaczę ich trzecie starcie. Osobiście nie mam nic do Krzyśka ale na prawdę nie sądzę ,że będzie długo dzierżył pas WBC, no chyba ,że jego team będzie robił numery w stylu Erdeia.

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

Dremor

Wysłana - 24 września 2010 11:50    Edytuj Cytuj
Walka z Cunnem byłaby czymś pieknym.

bokser7393

Wysłana - 24 września 2010 15:53    Edytuj Cytuj
A czytałem kiedyś, że Cunn chce walczyć z Diablo. Fajnie.
Super Czwórka ma być w CW, ciekawe czy zrobią i czy Diablo się załapie.

Co do Robinsona. W kickboxingu podobno był niezły. Nie widziałem jego walk. Na treningach fajnie się prezentował. Oczywiście Diablo wygra, ale wydaje mi się, że jednak będą punkty.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

Klejcun

Wysłana - 24 września 2010 18:58    Edytuj Cytuj
Predzej Adamek pokona Wladimira Kliczke, niz Wlodarczyk utrzyma pas dluzej niz rok.

Pozdrawiam.

Cezi1987

Wysłana - 24 września 2010 20:04    Edytuj Cytuj
Ten rywal,to taka bezpieczna obrona by nie stracic pasa przed Super Six Cruiser...

Jest taki bokser Marco Huck,straszny przereklamowaniec...Z Minto którego Arreola w 4 rundy zniszczył walczył 9 rund,,,

Huck to miszcz w obijaniu kelnerów,a jak przyszedł Afolabi,Ramirez,Cunningham to kwiczał,on jest w zasiegu Diablo...Ale

Lebiedeva niech omija z daleka Diablo...W sumie z każdym boskerem Super Six oprócz Hernandeza i Hucka,Diablo moze stracić pas...

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2010-09-24 20:06:16
Specjalista -

Sandwich16

Wysłana - 24 września 2010 22:50    Edytuj Cytuj

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Diablo Włodarczyk - Jason Robinson

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.