Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Dezodorant i woda toaletowa - 2 pytania

Sepiroth

Wysłana - 31 lipca 2005 11:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam zamiar zainwestować w końcu w jakiś zapach, zresztą już go wybrałem.

Czym w praktyce się różni dezodorant w sztyfcie i sprayu? Czy któryś ma lepsze właściwości zapobiegające nieprzyjemnemu zapachowi? Czy może któryś jest bardziej ekonomiczny? Czy chodzi jedynie o indywidualne preferencje odnośnie wygody stosowania? Z tego zapachu co ja chce dezodorant w sztyfcie 75ml jest w podobnej cenie co spray 150ml.

I kwestia wody toaletowej. Dotychczas nigdy czegoś takiego nie używałem, a jedynie dezodorantu. Jak używać wodę toaletową? Ile i w które miejsca nakładać?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 lipca 2005 18:31 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

oska5

Wysłana - 31 lipca 2005 18:31    Edytuj Cytuj
wg mnie,ale powtarzam wg mnie deszodoranty za dobre nie sa bo podrażniaja, choćby nie wiem jak był chwalony i jaki łagodny mnie każdy podrażnia. Co do wydajności to nie wiem bo nigdy nie stosowalam długo dezodorantów.

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Sepiroth

Wysłana - 01 sierpnia 2005 11:50    Edytuj Cytuj
W sumie pierwsze pytaie jest już nieauktualne, bo zamówiłem w sztyfcie. Ale chcętnie bym usłyszał odpowiedź na drugie; w które miejsca się psikać wodą toaletową?

oska5

Wysłana - 01 sierpnia 2005 13:51    Edytuj Cytuj
perfumy jak pewnie wiesz od wody toalet różnia sie stęzeniem zapachu, dlatego perfum najlepiej używać nie w duzych ilościach i w takich miejscach jak: za uszami lub nadgarstki czy np. kobiety między piersiami. A woda toalet. możesz się psikać praktycznie wszędzie, tylko uwazaj bo jak zawiera alkohol to moga sie porobić plamy od słońca, ale zraszta chyba wiesz też to ze jak idziesz sie opalac to niczym sie nie psikasz

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

oska5

Wysłana - 01 sierpnia 2005 13:52    Edytuj Cytuj
a u facetów to chyba najbardziej popularnym miejscem na które stosuje sięwode toalet. jest klatka piersiowa

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dezodorant i woda toaletowa - 2 pytania

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.