Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 17609 razy
Ankieta
Tak, jestem ZA depilacją
54,77% (396)
Tylko przycinanie owłosienia
18,81% (136)
Zdecydowanie PRZECIW
11,20% (81)
Nie mam zdania...
15,21% (110)
Autor

Depilacja pach u facetów - Co sądzicie?

biliwiget

Wysłana - 20 grudnia 2006 21:24    Edytuj Cytuj
mi sie nie chce nigdy zazwyczaj
bo mi to nieprzeszkadza
ale czasami jak głowe jade na łyso to zakładam nawiekszy grzebien na maszynke i przycinam, poprostu sie tak nie poce wtedy-własnie sobie przypomniałem mze nie pamietam kiedy przycinałem i zajrzałem pod pache i jest gąszcz całkiem spory -moze i bym przycioł ale zimno jest wiec mam to w d***

a i jeszcze pamietam jak kiedys kolega był u mnie na siłce i sie brechtałem ze włosow nie ma pod pachami(tzn. mało)i mi wytłumaczył ze czasami przycina bo wtedy sie tak nie poci-moja reakcją był smiech i ogolnie mu pojechałem troche
ale cos mnie podkusiło i sam przyciołem i miał racje-i mi to wypomniała menda

pozniej z rozmowy cso wyszło (bo to najlepszy moj ziomek)ze na jajach przycina, bo mowi ze jego panna tak woli i przy lizaniu jej sie włosy nie plączą miedzy zebami
no i tez miałem brecht niezły, i tez mu pojechałęm-ale jakos do tego nie moge sie przełamac wiec mi menda nie wypomni nic

Zmieniony przez - biliwiget w dniu 2006-12-20 21:30:03

susik_89

Wysłana - 20 grudnia 2006 21:45    Edytuj Cytuj
gole na zero

Pzdr/

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]

Doradca w dziale "Piłka nożna"

jonny braw

Wysłana - 21 grudnia 2006 23:23    Edytuj Cytuj
A orientuje sie ktos ile kosztuje depilacja calego ciala woskiem u kosmetyczki tak w przyblizeniu ??

biliwiget

Wysłana - 22 grudnia 2006 02:08    Edytuj Cytuj
nie przesadzaj
chyba ze jestes kobietą, a raczej nie jestes!
zreszta nie moja sprawa...

Jezi

Wysłana - 22 grudnia 2006 11:17    Edytuj Cytuj
niech sie chlopaczyna wydepiluje jak mu to pasuje.

Aderos

Wysłana - 22 grudnia 2006 11:41    Edytuj Cytuj
JA NIE MAM NIC PRZECIW,ANI ZA DEPILACJA....KAZDY UWAZA I ROBI JAK MU SIE PODOBA I JAK MU ODPOWIADA...
JA OSOBISCIE DEPILUJE KLATE I PACHY I ŁONO I JAJKA...
PO PIERWSZE CHIGIENICZNE A PO DRUGIE TRENUJE ZAPASY I BJJ I WKURZA MNIE JAK WALKA BEZ KOSZULEK A TU KOLESIOWI JEZDZISZ W GARDZIE RYJEM PO WLOSACH NA KLACIE I CI ZOSTAJA MIEDZY ZEBAMI;)))

s4Nox

Wysłana - 25 grudnia 2006 06:49    Edytuj  Cytuj
buehehe

co tu sie skrecilo :)
podstawa tego posto powinno byc " Kazdy robi to co lubi"
nie wspominam tutaj o Greczynkach cz o Wloszkacg gdzie kobiety zadko gola sie pod pachami...pff to jest dopiero widok <olaboga>

wracajac do tematu golenia lub skracania ... moim zdaniem golenie nog jest z deka przesadzone .. ale skracanie wlosow na brzuchu czy depilowanie klaty i brzucha w czasie letnim (plaza i te sprawy) to istotna sprawa
golenie pach to sprawa indywidualna mam znajomych co skracaja wlosy albo takich co tna do 0ra ;]
osobiscie uwazam ,ze bawienie sie w skracanie z miarka jest smiszne , moze qpcie sobie nozyczki (not regural) i troche podkreccie wlosy pod pachami zeby nie wygladaly zbyt pedalsko albo skoczcie do fryca <lol>...mnie to je*** gole na 0 kiedy uwazam ze sa za dlugie ;) maniakalne golenie sie na 0ro codzienne jest przegiete ...

najlepsze z tego wszystkiego jest ta wypowiedz
"Ja nikogo nieznam co goli.tylko jakies zniewiesciale lovelaski gola sobie paszki."
Pedalstwo to choroba psychiczna ....ziomus pewnie masz ze 150 kompelksow na puncie swojego wygladu... udajesz twardego , i dogryzasz pedalkom , lovelasom poprostu przystojniejszm do Ciebie...hohh albo pochodzisz z jakies malej wioski gdzie jak ktos sie wyroznia to juz jest jakis dziwny ;]

pozdro..

DefinicjaSiłaWytrzymałość

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 26 grudnia 2006 18:35    Edytuj Cytuj
na zero a jak!

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

malphas

Wysłana - 30 grudnia 2006 11:29    Edytuj Cytuj
jestem za

pozdro ...

Zmieniony przez - malphas w dniu 2006-12-30 11:31:46

" (...) wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę (...) "
---------------------------------
www.jwip.pl
www.wlodarek.waw.pl

Chaczyk ATLETA.PL

Wysłana - 01 stycznia 2007 20:18    Edytuj Cytuj
Lepsza higiena - proste

za

www.atleta.pl

Odpowiedzi jest na 14 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.