Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 17603 razy
Ankieta
Tak, jestem ZA depilacją
54,77% (396)
Tylko przycinanie owłosienia
18,81% (136)
Zdecydowanie PRZECIW
11,20% (81)
Nie mam zdania...
15,21% (110)
Autor

Depilacja pach u facetów - Co sądzicie?

MISTRZO

Wysłana - 20 czerwca 2006 19:29    Edytuj Cytuj
do *uja ogolilem se wloski na klacie Veet-em tym ze szpatulka i jakos mi pozostawaly nie dalo rady tak na gladko bo pozostawaly mi takie male ii do tego jesszcze myslalem ze krostek nie bedzie a tu *** sie jakos narobily ..przeicez nie uzywalem zyletki zadnej

.... życie jest piękne ...
!!!!!!!!!! yyyeeeaaa

coodaq

Wysłana - 20 czerwca 2006 19:53    Edytuj Cytuj
Ze 3-4 lata temu na wakacjach w Niemczech była ciekawa akcja (pokazywały to ze 3 TV niemieckie): np. kobita prowadząca program śmigała sobie po plaży i oblukiwała ludzi (facetów) czy mają wydepilowane pachy. No i kilku wtedy znalazła - większość od razu zgodziła się wydepilować na miejscu (za co dostawali jakieś upominki). Chyba tylko 1-2 nie chciało za żadne skarby pójść na to (nawiasem mówiąc ośmieszyli ich wtedy zdeka)...

djron

Wysłana - 20 czerwca 2006 23:30    Edytuj Cytuj
ja tam gole i pod pachami i gdzie indziej tylko zastanawiam sie co z kaltą i brzuchem?? Bo nie wiem jak torozkminić zeby było dobrze. Bo ogoliłem brzuch i klate ale na brzuchu krostki po wyskakiwały, a zreszztą szybcej bedą odrastały chyba?? Mozecie coś poradzić mi??

hektor6989

Wysłana - 21 czerwca 2006 07:53    Edytuj Cytuj
moj kolega golil brzuch normalnie zyleta i nie mial poznij krostek!!!ale nie wiem ........to chyba zalezy od rodzaju skory!!!przed depilacja musisz ostro nawilzyc miejsce depilowane, uzyc jakiejs pianki albo zelu a nastepnie delikatnie golic (sproboj jakims kremem jak boisz sie zylety)!!po goleniu rowniez nalezy naiwlzac cielo np balsamem (slyczalam ze wyciag z rumianka ladodzi podraznienia)!!!!POZDRAWIAM!!!:*

MISTRZO

Wysłana - 21 czerwca 2006 09:12    Edytuj Cytuj
a jak ktos se uwali tylko na klacie ana brzuchu nie bo za duzo roboty i tak calkiem golo kolo pepka to zle to wyglada.......co sadzicie fatalnie bedzie to wygladalo smiesznie czy co

!!!!!!!!!! yyyeeeaaa

hektor6989

Wysłana - 21 czerwca 2006 13:36    Edytuj Cytuj
jezeli kolo pepka masz male wloskow to nie bedzie to smiesznie wygladalo..ale jak masz busz to lipa!!!!

MISTRZO

Wysłana - 21 czerwca 2006 14:26    Edytuj Cytuj
no zaczyna sie busz robic i to oszybko idzie

!!!!!!!!!! yyyeeeaaa

hektor6989

Wysłana - 21 czerwca 2006 14:48    Edytuj Cytuj
no to..............ostro.........ja proponuje sie golic bo to moze chamsko wygladac!!!..ale jak chcesz to twoja sprawa!!! pozdrawiam!!!

ziele87

Wysłana - 21 czerwca 2006 17:31    Edytuj Cytuj
moim zdaniem najlepiej tylko przycinac i juz ..

"...Zawsze znajdzie sie szerszy co wielkosć wielkich pieprzy..."

JA ADI

Wysłana - 21 czerwca 2006 20:04    Edytuj Cytuj
A jezeli juz przycinac to czym nozyczkami czy maszynka elektryczna moze:P??

Odpowiedzi jest na 14 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja pach u facetów - Co sądzicie?

Strony:  pierwsza  1  2  3  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.