Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Depilacja intymna u faceta - jak i czym?

darius001

Wysłana - 17 lipca 2006 19:28    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam...

Pare dni temu dalem namowic sie mojej dziewczynie na wydepilowanie intymnych miejsc - teraz tego zaluje. Do tego celu uzylem zwyklej maszynki jednorazowej i pianki do golenia, ale to byl blad. W tej chwili mam w ciele setki wystających malych igiełek które kłują wszystko dookola niemiłosiernie.

Czym sie depilowac, aby odrastajace wloski nie draznily ciala i byly przynajmniej lagodnie zakonczone (w tej chwili przypuszczam ze efekt golenia maszynki jest taki iz wloski wygladaja jak zaostrzony ołowek, zamiast łagodnej koncowki). Macie jakies rady?

Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lipca 2006 20:30 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

oska5

Wysłana - 17 lipca 2006 20:30    Edytuj Cytuj
łagodnie zakonczone... no takiej teorii jeszcze nie slyszałam zeby w zaleznosci od golenia wlosy byly tak a nie inaczej zakonczone
trudno tu doradzac bo.. zeby odrastajace włosy byly słabsze to trzeba by uzywac depilatora albo wosku... tylko ze to w sumie hard core uzywac tego w tych miejscach ewentualnie laser z tym ze taki zabieg trzeba powtorzyc i jest to troche kosztowne (chociaz na same okolice intymne moze by mniej wyszlo, nie wiem)
Ale powiem ci ze do tego idzie sie przyzwyczaic najgorszy jest pierwszy raz
potem nie czuc

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-07-17 20:32:18

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

darius001

Wysłana - 17 lipca 2006 21:05    Edytuj Cytuj
A ten caly krem do golenia Veet poradzilby sobie z owlosieniem łonowym? Czy po takim zabiegu nie wystepuje efekt wrastajacych wloskow?

oska5

Wysłana - 17 lipca 2006 21:19    Edytuj Cytuj
wrastanie to znowu nie taki duzy problem, wystarczy robic w miare regularnie peelingi.
do mnie veet nie przemawia bo kiedys go mialam to nie powiem zeby po nim gladkie nogi byly... no ale to nie znaczy ze na ciebie tez nie bdzie działac, tylko teraz trzeba by uwazac na te okolice zeby nie podraznial

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

siwy90

Wysłana - 22 lipca 2006 21:28    Edytuj Cytuj
ja gole maszynką Filipsa :) nie gole jedynie pachwin, bo bym się zaswędział na śmierć, nie używam pianki bo maszynka jest wywalona w kosmos jedynie balsamik po goleniu, obchodzi się bez znanych kropeczek :)

:)

oska5

Wysłana - 22 lipca 2006 21:34    Edytuj Cytuj
a to jaka masz maszynke pochwal sie

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

siwy90

Wysłana - 23 lipca 2006 14:56    Edytuj Cytuj
http://www.max24.pl/sklep/?a=sklep.view&produkt=9762&pp=kupujemy

na zdjęciu nie widać z drugiej strony jest ostrze, którym podcinał włosy łonowe do ok. 5 mm niezależnie jakiej długości idzie jak po maśle. Potem dwiema głowicami przycinam do ok. 2 mm zostają małe włoski, ale mi sie one podobają, zero szczypania potem balsam po goleniu i jest ok :)

:)

outsidee

Wysłana - 23 lipca 2006 22:57    Edytuj Cytuj
a nie boisz sie ze Ci skore na jadrach poprzecina ?

Guezz Who

Wysłana - 24 lipca 2006 12:56    Edytuj Cytuj
Uh. Takim się zaciąć to całe jajka zeżre.

Co do tych kłujących włosków, przyzwyczaisz się, po jakimś czasie nic nie czuć.

An eye for an eye

We can all go blind...

ZIELIN5

Wysłana - 25 lipca 2006 00:27    Edytuj Cytuj
Jesli chodzi o krem veeta to ostatnio w rossmanie byla jakas promocja i byl jakis zel do depilacji, no nie powiem klate mi ladnie wykosil tak jak wyzej do tego mozna sie przyzwyczaic jak tam ktos pisal o pachwinach... do tego tez sie da moze pierwsze 3 razy beda swedzialy pozniej juz nie z drugiej strony dziwnie wyglada jesli ktos jest caly wydepilowany tylko pod pachami krzaczory wystaja

fitnessstore.pl

Guezz Who

Wysłana - 25 lipca 2006 09:13    Edytuj Cytuj
Jeśli chodzi o pachy, też proponuję golić. Duuuużo łatwiejsze utrzymanie higieny.

An eye for an eye

We can all go blind...

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja intymna u faceta - jak i czym?

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.