Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 17311 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Depilacja intymna u faceta - jak i czym? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: depilacja intymna faceta czym
Autor "Depilacja intymna u faceta - jak i czym?"   

darius001
 Wysłana - 17 lipiec 2006 19:28        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam...

Pare dni temu dalem namowic sie mojej dziewczynie na wydepilowanie intymnych miejsc - teraz tego zaluje. Do tego celu uzylem zwyklej maszynki jednorazowej i pianki do golenia, ale to byl blad. W tej chwili mam w ciele setki wystających malych igiełek które kłują wszystko dookola niemiłosiernie.

Czym sie depilowac, aby odrastajace wloski nie draznily ciala i byly przynajmniej lagodnie zakonczone (w tej chwili przypuszczam ze efekt golenia maszynki jest taki iz wloski wygladaja jak zaostrzony ołowek, zamiast łagodnej koncowki). Macie jakies rady?

Pozdrawiam.

przyznaj SOG'a

oska5
 Wysłana - 17 lipiec 2006 20:30      [zgłoszenie]

łagodnie zakonczone... no takiej teorii jeszcze nie slyszałam zeby w zaleznosci od golenia wlosy byly tak a nie inaczej zakonczone
trudno tu doradzac bo.. zeby odrastajace włosy byly słabsze to trzeba by uzywac depilatora albo wosku... tylko ze to w sumie hard core uzywac tego w tych miejscach ewentualnie laser z tym ze taki zabieg trzeba powtorzyc i jest to troche kosztowne (chociaz na same okolice intymne moze by mniej wyszlo, nie wiem)
Ale powiem ci ze do tego idzie sie przyzwyczaic najgorszy jest pierwszy raz
potem nie czuc

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-07-17 20:32:18

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."

przyznaj SOG'a znawcy

darius001
 Wysłana - 17 lipiec 2006 21:05      [zgłoszenie]

A ten caly krem do golenia Veet poradzilby sobie z owlosieniem łonowym? Czy po takim zabiegu nie wystepuje efekt wrastajacych wloskow?

przyznaj SOG'a

oska5
 Wysłana - 17 lipiec 2006 21:19      [zgłoszenie]

wrastanie to znowu nie taki duzy problem, wystarczy robic w miare regularnie peelingi.
do mnie veet nie przemawia bo kiedys go mialam to nie powiem zeby po nim gladkie nogi byly... no ale to nie znaczy ze na ciebie tez nie bdzie działac, tylko teraz trzeba by uwazac na te okolice zeby nie podraznial

"Ten tylko jest wolny,

przyznaj SOG'a znawcy

siwy90
 Wysłana - 22 lipiec 2006 21:28      [zgłoszenie]

ja gole maszynką Filipsa :) nie gole jedynie pachwin, bo bym się zaswędział na śmierć, nie używam pianki bo maszynka jest wywalona w kosmos jedynie balsamik po goleniu, obchodzi się bez znanych kropeczek :)

:)

przyznaj SOG'a

oska5
 Wysłana - 22 lipiec 2006 21:34      [zgłoszenie]

a to jaka masz maszynke pochwal sie

"Ten tylko jest wolny,

przyznaj SOG'a znawcy

siwy90
 Wysłana - 23 lipiec 2006 14:56      [zgłoszenie]

[http://www.max24.pl/sklep/?a=sklep.view&produkt=9762&pp=kupujemy]

na zdjęciu nie widać z drugiej strony jest ostrze, którym podcinał włosy łonowe do ok. 5 mm niezależnie jakiej długości idzie jak po maśle. Potem dwiema głowicami przycinam do ok. 2 mm zostają małe włoski, ale mi sie one podobają, zero szczypania potem balsam po goleniu i jest ok :)

:)

przyznaj SOG'a

outsidee
 Wysłana - 23 lipiec 2006 22:57      [zgłoszenie]

a nie boisz sie ze Ci skore na jadrach poprzecina ?

przyznaj SOG'a

Guezz Who
 Wysłana - 24 lipiec 2006 12:56      [zgłoszenie]

Uh. Takim się zaciąć to całe jajka zeżre.

Co do tych kłujących włosków, przyzwyczaisz się, po jakimś czasie nic nie czuć.

An eye for an eye

We can all go blind...

przyznaj SOG'a

ZIELIN5
 Wysłana - 25 lipiec 2006 00:27      [zgłoszenie]

Jesli chodzi o krem veeta to ostatnio w rossmanie byla jakas promocja i byl jakis zel do depilacji, no nie powiem klate mi ladnie wykosil tak jak wyzej do tego mozna sie przyzwyczaic jak tam ktos pisal o pachwinach... do tego tez sie da moze pierwsze 3 razy beda swedzialy pozniej juz nie z drugiej strony dziwnie wyglada jesli ktos jest caly wydepilowany tylko pod pachami krzaczory wystaja

przyznaj SOG'a

Guezz Who
 Wysłana - 25 lipiec 2006 09:13      [zgłoszenie]

Jeśli chodzi o pachy, też proponuję golić. Duuuużo łatwiejsze utrzymanie higieny.

An eye for an eye

We can all go blind...

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja intymna u faceta - jak i czym?

Strony: 1 2 3 4 5

<< Co do pieprzykow? / jak pozbyc sie prosakow(chyba) z miejsc intymnych? >>

Podobne: Depilacja - czy i jak to robić? | ubiór - jak działa na laski | Dlugie wlosy u faceta. | facet i depilacja ?? | zapach dla faceta | wąsy w wieku 14 lat - problem jak dla mnie

Warto przeczytać: horse glutamina | horse power bialko | foty jedzenia | foty zarcia | activita massive gainbody | massive gain body | dieta zgodna z wiekiem | jak zrobic forme do odlewaniabetonu | skocznosc trening | ból prawego pluca | silownia w domu tanio | klok | czy cwiczyc na zakwasy | czym slodzi | sogiem | cellulit montignac | prawda | trening masowy na koksie | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL