Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 167021 razy
słowa kluczowe: depilacja  robić 
Autor

Depilacja - czy i jak to robić?

panna_pina

Wysłana - 16 lipca 2008 22:54    Edytuj  Cytuj
Hmm.. dziewczyny a jak depilujecie bikini??:)

panna_pina

Cyber_89x

Wysłana - 24 lipca 2008 17:56    Edytuj Cytuj
witam :) co sadzicie o facetach ktorzy depiluja swoje cialo;p niektorzy maja mocno owlosione nogi klatke i dla mnei dziewnie to wyglada jak malpa hehe wiec czy to juz jest normalne w tych czasach ze facet sie depiluej czy .. wlasnie :)?

gboy

Wysłana - 28 lipca 2008 09:57    Edytuj Cytuj
Moje zdanie:niech każdy depiluje sie jak chce i gdzie chce.A co komu do tego?

Rock0

Wysłana - 29 lipca 2008 14:38    Edytuj Cytuj
Mam pytanie do użytkowników depilatorów, mam zwykłego Philipa Satinella. Po jego użyciu zauważyłem, że nie dość, że boli to jeszcze z 60% włosów zamiast usuwać z cebulką ułamuje i po 4 dniach zaczynają odrastać. Co zrobić aby depilacja była bardziej skuteczna ? Robię wszystko według instrukcji, włoski długość 5-6mm. Z plastrami jest podobnie. A i depiluję tylko klatkę.

venus77

Wysłana - 03 września 2008 16:13    Edytuj Cytuj
czesc dziewczyny!

venus77

venus77

Wysłana - 03 września 2008 16:14    Edytuj Cytuj
jestem tu pierwszy raz, wczytuje sie w to co piszecie i powiem Wam, ze ja problem depilacji mam juz za soba....pozbylam sie na stale niechcianych wlosow....

venus77

Gmork001

Wysłana - 03 września 2008 22:24    Edytuj Cytuj
super:) pochwalilas sie :) gratulujemy;]
wszystkie:)

wiec moze juz chociaz jakies szczegoly?
czy tylko tak o chcialas napisac?

venus77

Wysłana - 04 września 2008 10:12    Edytuj Cytuj
Witajcie....
Przeszlam juz chyba wszystkie fora o niechcianym owlosieniu i bylam zdesperowana co tam uslyszalam i tez zobaczylam, ze nie tylko ja mam z tym problem....i pewnego dnia znalazlam strone pani Danuty Zwolinskiej w Krakowie wpisujac normalnie w google-zbedne owlosienie- sluchajcie....bardzo fajnie i rzeczowo jest napisane wszystko o wlosach i o depilacji.....i postanowilam pojsc na konsultacje.....to bylo rok temu:)teraz jestem juz bez wloskow, zadnego wrastania i tai luz psychiczny, ze trudno to nawet opisac....jestem tak szczesliwa, ze pomyslalam, ze wejde na forum i bede namawiac smialo, ze mozna sie tego dziadostwa pozbyc na stale! tylko troszke cierpliwosci i checi....nie wiem jak Wy sie zapatrujecie na to?podam strone dla zainteresowanych, babka naprawde bardzo rzeczowo pisze na ten temat: www.zwolinska.krakow.pl.....

venus77

magda7

Wysłana - 25 września 2008 22:29    Edytuj Cytuj
pytalam dzis u kosmetyczki o ta wspaniałą podobno metode opisaną przez osobę wyżej i podobno jest to bardzo stara metoda od której się juz odchodzi i ktora nie sprawdza się w ogole na duzych powierzchniach ( czasochłonne ) i dodatkowo podobno bardzo bolesne..
nadaje sie do usuwania pojedynczych włosów, grubych.
także nie wiem skąd autorka postu wyżej pozbyła się tych włosów skoro tak zachwala..

michalek96

Wysłana - 28 września 2008 17:10    Edytuj Cytuj
jak i ja jak i moja dziewczyna kochamy gdy moje jak i jej przyrodzenie jest wydepilowane! oczywiscie ona stosowala to duzo wczesniej!! mielismy chwile rozłaki poniewaz nie jest ona obywatelka europy..., i za tydzien znowu wraca!! chce jej zrobic niespodzianke i wydepilowac moje przyrodzenie! wcześniej używałem tylkomaszynek ale to porażka!! na pierwszych 2 dniach jest spox! ale pozniej... ajajajajajajaaaaaaaa wszystko kuje i jest strasznie nie komfortoweee!!!!!!!!!!
no i jako niespodzianke postanowilem wydepilowac moje przyrodzenie!! wlasnie teraz jestem w trakcie przerwy!! uffffffff
nie bede kłamał jest to bolesne, ale czekam na efekt!! :D
mam nadzieje ze dam rade do konca, zdradze tylko ze nie skonczylem jeszcze czesci nad moim penisem i jeszcze jadra czekajaaaa
no cuż mam nadzieje ze nie bedzie tak zle;)
jak skoncze ze wszystkim oczywiscie poinformuje)
pzdrrrroooo

Zmieniony przez - malutka_k w dniu 2008-09-29 15:52:06

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja - czy i jak to robić?

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.