Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 167033 razy
słowa kluczowe: depilacja  robić 
Autor

Depilacja - czy i jak to robić?

malutka_k

Wysłana - 28 czerwca 2008 13:05    Edytuj  Cytuj
jak kupujesz z uznanej firmy a nie z jakiegos rynku to ok.
wiadomo roznica zawsze jest. no bo im nowszy to drozszy i czesto lepszy. poprotu ma wiecej ulepszen bym powiedziala ze jest dopieszczony.no ale nie zawsze co drozsze to lepsze.
woskiem jednak chyba mniej by bolalo.
ja niedlugo mam zamiar uzyc depilatora wlasnie
ale slyszałam ze ból jest strasznei duży,
no ale sporbuje z nakladka chlodzaca i mascia z apteki znieczulajaca
Specjalista -

Gmork001

Wysłana - 01 lipca 2008 11:43    Edytuj Cytuj
podobno masc znieczulająca dziala.. ale tylko na psychike:)
wiec moze nie warto tracic pieniędzy?:)

Szkieletor

Wysłana - 01 lipca 2008 12:34    Edytuj Cytuj
a jak uniknac tych krostek co podobno pojawiąją sie po depilacji??
Bo mam zamiar dzisiaj caly(klatka+brzuch) sie potraktowac woskiem;)

malutka_k

Wysłana - 01 lipca 2008 21:05    Edytuj Cytuj
Specjalista -

coora1

Wysłana - 04 lipca 2008 16:15    Edytuj Cytuj
Przy depilacji woskiem obszarow jak klata i brzuch takie metody raczej nic nie dadza. Szczegolnie jesli jestes osoba aktywna uprawiajaca sport. Chocbys nie wiem jak dbal o higiene i profilaktyke zalapiesz sie na krostki lun normalne zapalenie mieszkow wlosowych. Wowczas pozostanie ci tylko walka z zaistanialym juz problemmem. Osobiscie stosowalem kilka rzeczy polecanych przez kosmetyczki, ale nie niestety - egzamin zdalo tylko solarium. Na dodatek na krotka mete, bo po naswietlaniach lojotok jest jeszcze wiekszy i liczba krostek moze sie zwiekszyc. Dlatego wpadlem w bledne kolo, czyli solarium co 4 dni:P Na szczescie sa wakacje, wiec oprocz tego, ze jestem gladki, calkiem ladnie sie opalilem:P

Szkieletor

Wysłana - 05 lipca 2008 11:06    Edytuj Cytuj
w sumie uniknalem krostek o dziwo, tylko po depilacji posmarowalem sie tymi "sciereczkami" dołączonymi do plastrów....
Jedyne co to bolało i to raczej mocno... dodam ze depilacja nie byla robiona w salonie kosmetycznym ;)

Kosmetolog

Wysłana - 07 lipca 2008 18:24    Edytuj Cytuj
Ani jeden ani drugi bo bez podgrzewacze pan sobie nie poradzi z tymi woskami sprawdzone przez klientow jeden przyszedl bo mu sostal ten wosk na nodze bo nie umial go sciagnac wybral ta pierwsza opcje i podgrzewal wosk w wodzie do niczego lepiej juz kupic plastry albo maszyne z podgrzewaczem

Kosmetolog

Wysłana - 07 lipca 2008 18:25    Edytuj Cytuj
to byla odpowiedz do pytania o aukcje ktora wybrac

Szkieletor

Wysłana - 08 lipca 2008 17:14    Edytuj Cytuj
samemu to raczej nie da rady.....
musi być jakaś pomoc :)

gboy

Wysłana - 10 lipca 2008 14:24    Edytuj Cytuj
Bodygroom jest super-polecam, nie mam żadnych krostek po tej maszynce i goli gladziutko:)

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja - czy i jak to robić?

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.