Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 167013 razy
słowa kluczowe: depilacja  robić 
Autor

Depilacja - czy i jak to robić?

NiMrOdEL

Wysłana - 31 sierpnia 2003 20:05    Edytuj  Cytuj
Co do wosku to mam podobne doświadczenia! Narobiłam tylko strasznego syfu w łazience Ale słyszałam, że u kosmetyczki to koszte dosyć znacznie... Jakaś stówka na raz? Depilator z nasadką masującą dostałam w promocji tylko za 109 zeta i mam tę żywą nadzieję, że posłuży mi nie tylko przez te 2 lata gwarancji!

ARNII!!! Jedyna nadzieja to kupić książeczkę samemu. Wiesz co Ci powiem... ja moją kupiłam za...eee...43 zyle... Może i ździerstwo, ale warto było!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the land of Mordor where the Shadows lie.

ARNII

Wysłana - 31 sierpnia 2003 20:36    Edytuj Cytuj
jak trafie to kupie

jołki połki

jołki połki

NiMrOdEL

Wysłana - 01 września 2003 15:43    Edytuj Cytuj
Koniecznie

Dziewczyny! A w okolicach bikini czym się golicie?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

ARNII

Wysłana - 01 września 2003 17:25    Edytuj Cytuj
w okolicach bikini jak to zabrzmiało. a własnie dziewczyny jak uwazascie? gszie sie mężczyźni golić powinni> mimo tej buźki pytam poważnie

jołki połki

jołki połki

SFD

Wysłana - 01 września 2003 19:11    Edytuj Cytuj
Ja depilatorem

NiMrOdEL

Wysłana - 01 września 2003 19:18    Edytuj Cytuj
O mamo! Jagódka! Depilatorem? Ojojoj... i nie boli? Tam akurat mnie nie łaskocze Ja używam kremu ale draństwo szybko odrasta! Masz jakiś specjalny ten depilator? Nowszy? Hmmm... Może też spróbuję...

ARNII

Wysłana - 01 września 2003 21:02    Edytuj Cytuj
łaskocze punkty erogenne

jołki połki

jołki połki

SFD

Wysłana - 02 września 2003 15:23    Edytuj Cytuj
Mnie tez nie laskocze Najgorszy byl pierwszy raz, teraz idzie duzo latwiej. Depilatora uzywam tylko na te czesci, ktore wystawalyby spod bikini , ale wlasnie o to pytalas. Tam dalej uzywam maszynki, ale wiem (z innego forum), ze sa desperatki, ktore calosc zalatwiaja depilatorem.
A depilator mam najzwyklejszy Brauna, wczesniej Philipsa, ale zdechl juz z nasadka masujaca, ktorej i tak nie uzywam, bo mnie wkurza (lapie mniej wloskow przez nia)
Pachy tez traktuje depilatorem

NiMrOdEL

Wysłana - 02 września 2003 17:08    Edytuj Cytuj
Łoł,też muszę spróbować to będę może miała spokój przez jakiś dłuższy czas niż 2-3 dni Dzięki wielkie!

graka

Wysłana - 02 września 2003 17:10    Edytuj Cytuj
ja w okolicach bikini golę się jednorazową maszynką.ale depilatorem nigdy nie próbowałam .myślę że mozna paść z bólu !!!

pozdrawiam

graka b-stok

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja - czy i jak to robić?

Strony:  pierwsza  1  2  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.