Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 166978 razy
słowa kluczowe: depilacja  robić 
Autor

Depilacja - czy i jak to robić?

Nergal_666

Wysłana - 13 listopada 2006 03:00    Edytuj  Cytuj
jak sobie wydepilujesz to bedzie wygladalo jak u dziecka. chyba ze masz komplek i chcesz "go' powiekszyc optycznie

Newbie_18

Wysłana - 30 listopada 2006 14:12    Edytuj Cytuj
witam, chcialbym sie poddac depilacji. z uwagi na to ze jestem facetem i mam dosyc grube i geste wlosy (szczegolnie na nogach) moze byc pewien wiekszy lub mniejszy problem z pozbyciem sie wszystkich wlosow domowym sposobem. prosze mi podac dokladne nazwy dobrych kosmetykow, ktorymi mozna to dokladnie (niekoniecznie bezbolesnie; piekny wyglad moze wymagac poswiecenia ;)) zrobic :)

dziekuje.

jonny braw

Wysłana - 02 grudnia 2006 09:52    Edytuj Cytuj
Ogolnie chce sie caly wydepilowac i zastanawiam sie nad woskiem a w wrazliwszych miejscach maszynka i kremem do depilacji pojade grzeje mnie to ze ktos powie ze bede wygladal jak dzieciak albo ze to nie meskie.

Dzieki za wskazowki

leecherrrt

Wysłana - 11 stycznia 2007 00:39    Edytuj Cytuj
Ja mam (chyba) specyficzne brwi. Muszę depilować co jakiś czas to miejsce, w którym są podzielone na 2 części (nie wiem jak to nazwać ). Jakbym tego nie robił to miałbym jedną długą brew

onizuka

Wysłana - 16 stycznia 2007 18:40    Edytuj Cytuj

Zniwo

Wysłana - 20 stycznia 2007 12:15    Edytuj Cytuj
Rany Boskie!!

3 dni temu kupilem depilator - bez zadnych cudownych usprawniaczy typu zamrazanie itp... ale powiem wam ze hardcore na maxa!!
Chcialem miec idealnie gladka klatke - no to zaczalem walczyc 3 dni temu.. i tak w dzien dzien po trochu je przezedzam... BOL JEST NIESAMOWITY!!!! Gdybym nie dal za ten depilator 100 pln to bym juz dawno przestal!!

A propos piosenek jakie sluchacie (spiewacie) w trakcie depliacji... ja osobiscie zamiast Ody Do Mlodosci wole Linkin Park - One Step Closer.. a to dlatego ze zaczyna sie od:

"I CANNOT TAKE THIS ANYMORE!!"

Zmieniony przez - Zniwo w dniu 2007-01-20 12:16:41

"Sympatia jest czesto wzajemna, Antypatia - zawsze!"

Sceptyczny

Wysłana - 11 kwietnia 2007 19:13    Edytuj Cytuj
Witam
Pamiętam jak kiedyś widziałem w jakimś teleshopie takie urządzonko co to traktuje włos prądem elektrycznym dzięki czemu ma on nie odrastać - ktoś wie jak to się zwie, gdzie to dostać i czy to działa?

Ewentualnie jakiś inny sposób na permanentne usunięcie pojedynczych włosów? Chodzi o to że na ciałku mam włosy jasne, ale gdzie niegdzie występują grube czarne włosy...

Z góry thx

ona1983

Wysłana - 11 kwietnia 2007 19:20    Edytuj Cytuj
Mniej więcej kojarzę o co chodzi z tym urządzeniem.Profesjonalnie nazywa się to epilacją i wykonywane jest w gabinecie kosmetycznym,jednak coraz częściej odchodzi się od tej metody i zastępuje laserem.Gdzieś widziałam w tym poście opis tego zabiegu więc sobie możesz poczytać.A czy takie urządzenie jest jeszcze gdzieś dostępne to nie wiem,ale nie wierzę w niego bo epilacja polega na wbiciu igły pod skórę i puszczenie prądu,który zniszczy cebulkę włosa.

www.beksinski.com.pl
Znawca -

blueeyes

Wysłana - 12 kwietnia 2007 14:36    Edytuj Cytuj
ojeju jakie to brutalne

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

ona1983

Wysłana - 12 kwietnia 2007 14:37    Edytuj Cytuj
Właśnie piszę o tym pracę kontrolną więc jak skończę to moge podrzucić

www.beksinski.com.pl
Znawca -

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja - czy i jak to robić?

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.