Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 167019 razy
słowa kluczowe: depilacja  robić 
Autor

Depilacja - czy i jak to robić?

Klejcun

Wysłana - 20 września 2003 22:50    Edytuj  Cytuj
No i co ? Trzeba golic nie ma wyjscia, na waszych nogach wlosy to tez nieciekawy widok,ale jak sie zgoli to chyba jest ok nie,nikt nie narzeka ? Po to wymyslono depilacje. Znam nawet dziewczyne co ma wlosy na plecach, zaraz nad tylkiem oraz strasznie owlosiona wewnetrzna czesc ud (brunetka) i nie brala zadnych koksow

Pozdrawiam.
Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping

Pozdrawiam.

ziki2000

Wysłana - 20 września 2003 22:53    Edytuj Cytuj
moze brala,ale tobie nic nie mowila...

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

SFD

Wysłana - 21 września 2003 00:25    Edytuj Cytuj
Wlosy na plecach ma kazdy, tylko u wiekszosci jest to drobny meszek, ale czasem sie zdarza, ze meszek gestnieje. Ta dziewczyna, o ktorej piszesz byc moze cierpi na chorobe o nazwie hirsutyzm, ktora charakteryzuje sie nadmiernym owlosieniem. Choc niekoniecznie, zwlaszcza ze jest brunetka. Na przyklad Hinduski sa bardzo mocno owlosione i ciemne wlosy na plecach maja nawet male dziewczynki, ze o nogach nie wspomne. Ostatnio podziwialam noworodka sasiadki, sliczna mala dziewczynke i tez miala czarne wloski na nogach. Swoja droga, skoro to takie naturalne, ciekawe kto wymyslil, ze owlosienie jest nieatrakcyjne?

graka

Wysłana - 21 września 2003 09:30    Edytuj Cytuj
no ciekawe jak to się przyjęło że to jest nieatrakcynje.ale swoją drogą to apetycznie nie wygląda!!!

ziki -a Ty jesteś prawdziwym mężczyzną ????!!!!

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

ziki2000

Wysłana - 21 września 2003 10:15    Edytuj Cytuj
Graka no co ty...ja jestem gówniarz i małolat)

&lt;&lt;&lt;Champions
are Made
Not Born&gt;&gt;&gt;

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

tyska

Wysłana - 21 września 2003 12:49    Edytuj Cytuj
a wlosy na rekach??? co niektorzy je tez juz depiluja..jak dla mnie to przesada.

a jak wy do tych wlosow na plecach dostajecie?????

graka

Wysłana - 21 września 2003 13:56    Edytuj Cytuj
tyska dobre pytanie!!!!!!!

łap soga!!!!!niezłe niezłe!!!!

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

ziki2000

Wysłana - 21 września 2003 14:23    Edytuj  Cytuj
czy wy nie myslicie czy tylko udajecie?) do takiej akcji sa potrzebne 2 osoby hehe a jezeli mowa nie o piankach veet(gowno warte:) tylko o wyrywaniu tymi maszynkami roznymi to jest dopiero bol:P

&lt;&lt;&lt;Champions
are Made
Not Born&gt;&gt;&gt;

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

SFD

Wysłana - 21 września 2003 15:38    Edytuj Cytuj
No pianka, to moglbys depilowac sobie sam. Wiem, bo moj kumpel tak robi. Chociaz nie uzywa veet, tylko nair. Ale moze to tez zalezy od konkretnej osoby. Ja na przykald bez problemu myje i balsamuje sobie cale plecy, a moj maz nie siega do niektorych miejsc na swoich
Ale skoro uzywasz depilatora, to chyba malo wykonalne samemu. Swoja droga, mimo ze sama uzywam depilatora, nie wyobrazam sobie zlecic te robote komus innemu. Chyba ciezko byloby mi zniesc bol wtedy.

ziki2000

Wysłana - 21 września 2003 15:45    Edytuj Cytuj
jagodka to bierzesz kogos kto chce sie na tober wyzyc i wtedy ta osoba sie cieszy a ty cierpisz:P ale da sie wytrzymac ten bol heheh)

&lt;&lt;&lt;Champions
are Made
Not Born&gt;&gt;&gt;

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja - czy i jak to robić?

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.