Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 126 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Depilacja Golenie czy to możliwe ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: depilacja gole możliwe
Autor "Depilacja Golenie czy to możliwe ?"   

PredatorCs
 Wysłana - 2 luty 2010 17:22        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cześć mam zamiar wydepilować uda od strony wewnetrznej mam bardzo długie włosy a mam 15 lat a o odbycie już nie mówię dredy tam nie długo zrobię.Kumpel ogolił sobie nogi i co najlepsze na udach już mu nie urosły a miał bardzo owłosione nogi i uda jeździ na rowerze dlatego ogolił, czy jest szansa ze jak wydepiluje uda bedzie to samo albo chociaż będzie ich miej mam to chyba od białka bo wpierd*** równo chciałem masy nabrać gdy ćwiczyłem i teraz jestem zarośnięty na nogach pupie brzuchu.

przyznaj SOG'a

.ttkf.
 Wysłana - 2 luty 2010 17:33      [zgłoszenie]

nie od zadnego bialka

pjerdol to, jak golisz to odrosna

Wiec chodz pamluj moj swiat na żółto i na... czerwono !!! 19{J}20

przyznaj SOG'a

papryczqaa
 Wysłana - 6 luty 2010 13:16       [zgłoszenie]

To zależy od organizmu, ale myślę, że jak ogolisz te włosy to one i tak odrosną.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Depilacja Golenie czy to możliwe ?

<< Problem ze skórą / MYDEŁKO naturalne lecznicze z NANOSREBREM - PYTANIA! >>

Podobne: Depilacja - czy i jak to robić? | Piękno to pojęcie względne %-) czyli spam post działu Uroda | Golić czy nie? | facet i depilacja ?? | maszynka Gillette Fusion Power - brac czy nie ??? | Benzacne czy Brevoxyl?

Warto przeczytać: WLOSYTY NOSIE | Fido | Bol stawow i plecow | olimpNATURAL WHEY PROTEIN ISOLATE | olimp NATURAL WHEY PROTEIN ISOLATE | jakie są objawy ciąży w 3 miesiącu | wyciskanie na ławeczce poziomej | cykl deca ,prpo, bold, wino | cwiczenia zimą | wyskok | jak wygrać | Hi Tec Nutrition Whey Protein | jak walczyć | yohimbine proven | proven | skuteczne areoby | przelicznik gram | jak boksować | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL