Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1670 razy
słowa kluczowe: denerwujaca  zgaga 
Autor

Denerwujaca zgaga .....:/

kokoroko

Wysłana - 20 maja 2007 22:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

wittam od jakiegos czasu meczy mnieokropna zgaga a zwlaszcza nasila sie po treningach lub biegach ,jesli maacie na to jakas rade prosze o pomoc

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 maja 2007 14:38 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kokoroko

Wysłana - 22 maja 2007 14:38    Edytuj Cytuj
????????zgage odczuwam sszczegolnie po treningu,macie moze na to jakis sposob ... zawzsze po trningu wieczorem zachodze na kebaba i az jesc niemoge tak mnie pali dziwnie....

Bahamut

Wysłana - 22 maja 2007 15:27    Edytuj Cytuj
Zrezygnuj z ostrych i kwasnych potraw. Na treningu nie pij zadnych soków i napojów gazowanych, z dodatkiem kwasow(cytrynowego, fofsorowego). I musisz zainwestowac w diete, większosc ludzi mających zgage źle sie odżywia. Zrezygnuj z tego kebaba po treningu, zamiast tego zjedz sobie pierś kurczaka z ryżem.

DORADCA DZIAŁU ZDROWIE
DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA
MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE
Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona
Znawca -

kokoroko

Wysłana - 22 maja 2007 18:24    Edytuj Cytuj
cczyli mam niepic wody na treningu nawet? bo potrenigu odrazu mnie ona lapie ,a podczas cwiczen pije tylko wodę

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 22 maja 2007 18:51    Edytuj Cytuj
ja mam zgagę już kilka dobrych lat a diete mam odpowiednią
lekarz stwierdził nadkwasote
stosuje cały czas leki z grupy inhiitory pompy protonowej które jedynie pomagają

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Specjalista -

Bahamut

Wysłana - 23 maja 2007 10:25    Edytuj Cytuj
90% ludziom te leki pomagają, ale sa na recepte więc bedziesz musial isc do lekarza.

DORADCA DZIAŁU ZDROWIE
DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA
MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE
Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona
Znawca -

kokoroko

Wysłana - 23 maja 2007 13:53    Edytuj Cytuj
mylse ze ta zgaga niejest natyle powwazna zeby isc z tym olekarza ale jesli sie nasili to pojde

mcmd

Wysłana - 24 maja 2007 17:17    Edytuj Cytuj
zgaga jest na tyle powazna sprawa zeby isc z tym do lekarza. moze byc objawem nadkwasoty, refluksu, ze o nowotworze nie wspomne. inhibitory pompy protonowej tylko ze wskazan lekarskich poniewaz moga maskowac nowotwor. tak jak napisal kolega Bahamut - pij tyle niegazowanej wody ile chcesz. zmien diete. dla zlagodzenia dolegliwosci mozesz przyjmowac Gealcid 2 tabletki rozgryzc i polknac 3 lub 4 razy dziennie. to dobry lek i bezpieczny. i koniecznie lekarz.

Ewelina35

Wysłana - 24 lipca 2008 12:08    Edytuj Cytuj
witam!!!
od kilku dni ma dziwyn bol pieczenie w gardle , boli mnie klatka piersowa(od gardła do mostka czasem nawet czasem w żołądku mi sie wszystko gotuje) doddam ze po przebudzeniu od razu czuje to pieczenie w gardle w ciagu dnia tez odczuwam to pieczenie z poczatku myslalam ze to gardło mnie doli ale brałam lekarstwo na gardło bez wiekszego rezultatu. jestem alergikiem!!! Czy to moze byc zgaga czy moze tak alergie odczuwam ?? prosze o porade osobe ktora ma podobne objwy jak ja lub ktora wie co mi jest ?? pozdrawiam

ona

Exception

Wysłana - 24 lipca 2008 12:12    Edytuj Cytuj
musisz miec leki na recepte ktore powinnt pomoc
udaj sie do lekarza
nie jedz nic 2 godziny przet treningiem

Koziol_69

Wysłana - 06 maja 2010 12:58    Edytuj Cytuj
Witam, ostatnio mam taki problem że gdy kładę się spać często dopada mnie zgaga, najczęściej zdarza się to gdy już leżę (śpię na brzuchu). Normalnie gdy jestem w pozycji pionowej się to nie zdarza, dopiero gdy się położę. Nie odżywiam się bardzo zdrowo ale też nie jem samych świństw, dietę mam dość zróznicowaną. Może to być wina ustawienia ciała podczas snu? Jak wspomnialem wyżej śpie na brzuchu. Może ktoś z was wie o co może chodzić.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Denerwujaca zgaga .....:/

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.