Temat: Treść:
Autor

Decyzja JLB - Bonjasky zmieniona!

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 czerwca 2006 08:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Główny dyrektor K-1 od zasad Atsushi Onari i Nobuaki Kakuda oraz chyba jakaś komisja zmienili decyzję walki JLB - Bonjasky przyznając zwycięstwo Francuzowi, po tym jak zbulwersowany wynikiem się odwoływał.
Z jednej strony - fakt faktem JLB był lepszy w tej walce, ale nie on jeden został "wystrychnięty na dudka" przez sędziów w K-1. Nie lubię jak wyniki ustala się przy "zielonym stoliku". Ale cóż Life is brutal!

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 czerwca 2006 09:46 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mistmare

Wysłana - 02 czerwca 2006 09:46    Edytuj Cytuj
Dobra decyzja, choć nie wiem czy wywoła to zwiększającej się mody na takie odwołania.

Moja lewa noga to mój kapitał
Znawca -

Tomasz69

Wysłana - 02 czerwca 2006 10:52    Edytuj Cytuj
Przecież to bez sensu. Był lepszy, ale walczyli w Holandii i mógł być prawie pewien, że jak nie wygra przez KO albo bardzo wyraźną przewagą to sędziowie dadzą decyzję na Bonjaskiego. Sędziowie wydali werdykt i tak powinno zostać. Jak w piłce nożnej, choćby nie wiem jaki błąd sędzia popełnił, to wynik meczu nie ulega zmianie. Co najwyżej sędzia ponosi konsekwencje.

"masz swą wolę w komplecie z honorem"

Wand

Wysłana - 02 czerwca 2006 11:00    Edytuj Cytuj
Nie wiem czy władze K-1 dobrze zrobiły podejmując taką decyzję ,bo teraz może ruszyć lawina takich odwołań.Bez sensu. Trzeba myśleć od razu ,a nie po fakcie.Tak samo było w ostatniej walce "Diablo" Włodarczyka ,kiedy jeden z sędziów już po pojedynku przyznał ,że popełnił błąd dając zwycięstwo Polakowi.No comments.

In my heart I do not feel that I must prove anything

kurak666

Wysłana - 02 czerwca 2006 11:01    Edytuj Cytuj
hahhaha ciekawe jak takie sytuacje są rozpatrywane przez zakłady bukmacherskie...

Bas Rutten: ...Możesz sobie kupić mięśnie (sterydy), ale nie możesz kupić COJONES...

Jarząbek

Wysłana - 02 czerwca 2006 12:10    Edytuj Cytuj
Tomasz69 napisał:
"Jak w piłce nożnej, choćby nie wiem jaki błąd sędzia popełnił, to wynik meczu nie ulega zmianie. Co najwyżej sędzia ponosi konsekwencje."

Zdarza się, że następuje powtórka meczu. Rzadko, ale zdarza się.

Serwis sportywalki.pl

grom1234

Wysłana - 02 czerwca 2006 13:03    Edytuj Cytuj
"Z jednej strony - fakt faktem JLB był lepszy w tej walce, ale nie on jeden został "wystrychnięty na dudka" przez sędziów w K-1. Nie lubię jak wyniki ustala się przy "zielonym stoliku". Ale cóż Life is brutal! "

Najlepsze podsumowanie tego wszystkiego

[http://www.sfd.pl/temat279968] - Wejdź i przyznaj SOG'a

*** Mafia Ślązaqf ***

dragon1987

Wysłana - 02 czerwca 2006 14:46    Edytuj Cytuj
"Z jednej strony - fakt faktem JLB był lepszy w tej walce, ale nie on jeden został "wystrychnięty na dudka" przez sędziów w K-1."

Został zrobiony w*****a ale odwołając sie od decyzji pokazał że nie jest pionkiem żeby go w*****a robić,dziwie sie dlaczego nie dali rundy dodatkowej.
A co do tego że nie on jeden,to że wiele osób tak zrobiono w*****a nie znaczy że każdego będą robić,może to nauczy sędziów żeby obiektywnie oceniać a nie przyznawać nagrode dla kogoś kto jest reprezentantem kraju w którym jest gala.

grom1234

Wysłana - 02 czerwca 2006 14:49    Edytuj Cytuj
"dziwie sie dlaczego nie dali rundy dodatkowej. " ja podejżewam co mogło być tego powodem

[http://www.sfd.pl/temat279968] - Wejdź i przyznaj SOG'a

*** Mafia Ślązaqf ***

thrall

Wysłana - 02 czerwca 2006 14:52    Edytuj Cytuj
Rzadka i niespotykana rzecz -zmiana wyniku po takim czasie, ale duzo bardziej wole JLB wiec mi pasi

"Don't think; feel. It's like a finger pointing away to the moon.
Don't concentrate on the finger, or you will miss all the heavenly glory."
Bruce Lee in Enter The Dragon (1974)

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 czerwca 2006 15:16    Edytuj Cytuj
Runde dodatkową ogłasza się TYLKO w walkach turniejowych, kiedy po regulaminowych 3 rundach sędziowie orzekną remis!

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Decyzja JLB - Bonjasky zmieniona!

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.