Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 518 razy
słowa kluczowe: deca  jako  pierwszy  cykl 
Autor

Deca jako pierwszy cykl

teomax2

Wysłana - 17 marca 2010 22:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

1. WIEK: 19LAT
2. WAGA: 80KG
3. WZROST: 184
4. WYMIARY:
-biceps: L38,5cm P40cm
-klatka:105
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata
6. DIETA: Obecnie jest na cykl bedzie nieco zmieniona.
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Brak
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: Zwiększenie masy mieśniowej
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: -
11. POZIOM BF%: ok 18
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): raczej stabilny
13. STAN ZDROWIA: Bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130
-martwy ciąg: Brak
-przysiad:brak

PYTANIE:
Witam,
Na wstepie przepraszam że ankieta jest wypełniona nie w 100%.
A przechodząc do mojej sprawy to tak:
Zdecydowałem sie na zakup deca-durabolin'u.
To bedzie mój pierwszy cykl na koksie i mam zamiar wziać 8-9 strzałów. 1 tydzien 1 strzał, 2ty 2strz, 3tydz 2strz, 4tydz 2strz, 5tydz 1 strz. Jak wspominałem to mój pierwszy tego typu cykl wcześniej jedynie na odżywkach bazowałem.
Moje pytanie brzmi czy po takim cyklu będą jakieś widoczne przyrosty (oczywiście po zachowaniu diety) mam zamiar dokupić białko do tego. Czy nie bedzie to cykl zbyt słaby i czy nie lepiej z czymś połączyć dece a jeżeli tak to z czym.
Czy może jak na 1 raz to powinny być dobre efekty.
Proszę o porade. Bede tu czesto zagladał także na bieżąco odpowiem na kazde pytania. ;)
Z góry dziekuje za wszelkie rady.

Pozdrawiam Adam

Ps dorzucić fotki?;)

www.ekasa.bnx.pl Zapraszam na moją stronę

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 marca 2010 22:26 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Nacjol255

Wysłana - 17 marca 2010 22:26    Edytuj Cytuj
Deka nie solo (bez tescia ani rusz) i nie na pierwszy cykl. Slyszales o deca-dick? Sa niby tacy co biora dece z winem i mowia, ze nie dostali deca-dick`a, ale kto ci sie przyzna. Jaja ci sie skurcza na samej dece.
Specjalista -

cienias89

Wysłana - 17 marca 2010 22:26    Edytuj Cytuj
Wyjdz i zamknij drzwi ;) a tak poważnie to poczytaj trochę forum ok ;) deca na nie na pierwszy cykl i nie solo ale poczytaj ;)

Nacjol255

Wysłana - 17 marca 2010 22:28    Edytuj Cytuj
Poza tym deki przez 5 tygodni nie ma sensu brac, bo ona wlasnie rozkreca sie w 4-5 tygodniu.
Specjalista -

teomax2

Wysłana - 17 marca 2010 22:35    Edytuj Cytuj
no czytam czytam ale tu jest tye tego i jedni piszaa tak drudzy tak ze sie juz pogubiłem i wolałem zapytać indywidualnie.
Ale jak nie dece to co? a jak już dece to z czym? ;)

Nacjol255

Wysłana - 17 marca 2010 22:46    Edytuj Cytuj
Deca nie na pierwszy cykl. Na pierwszy cykl propa lub propa z meta/winem. Najlepiej solo na pierwszy cykl. 50-100mg co drugi dzien sie bierze. Takie jest dawkowanie, ale chyba jeszcze za wczesnie dla ciebie na SAA.

Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2010-03-17 22:48:34
Specjalista -

restyler

Wysłana - 17 marca 2010 22:53    Edytuj Cytuj
do dupy rozwiazanie ;) dla mnie deca sie kojarzy z cyklem zlozonym z kilku srodkow. tobie na pierwszy cykl 1 srodek starczy ;P jezeli chcesz dece to z testosteronem ;P ciekawe efekty mozna zauwazyc w polaczeniu z enanem ;P on deki samej jest samopoczucie kiepskie, bedziesz chodzil smutny i moze ci nie stac ;P jezeli ci to nie przeszkadza to rob jak uwazasz ;p ale lepiej test solo albo meta solo na pierwszy cykl. pozatym deca rozkreca sie po 4 tygodniach , a ty ja po takim czasie chdezs konczyc... brac :D

teomax2

Wysłana - 17 marca 2010 23:30    Edytuj Cytuj
2) Nandrolone Phenylpropionate (Durabolin) krótka forma Nandrolonu.

Jest to bardzo dobry środek na pierwszy kontakt z anabolikami. Wyraża bardzo silne działanie anaboliczne, nawet większe niż w przypadku testo.

Plusy i minusy:

-W dawkach proponowanych przeze mnie, nie obniży libido - nie spowoduje przykrej dolegliwości zwanej DD**.
-Częste wykonywanie zastrzyków, lecz nie muszą być wykonywane tak często jak w przypadku propionatu, gdyż estr jakim jest phenylpropionat jest nieco dłuższym wiązaniem łańcuchowym. Iniekcje wykonujemy, co trzy dni lub dwa lecz jest to zbędne kłucie ciała.
-Nandrolon magazynuje więcej wody w tkance łącznej, może to podczas cyklu wpływać na ustąpienie bólów w stawach (bóle w ramionach, łokciach i kolanach) przez co cierpiący wówczas może trenować bez bólu.
- Nandrolon obok Boldenonu jest najlepszym sterydem zwiększającym bilans kolagenu w organizmie, dodatnia synteza wpływa wzmacniająco na stawy, ścięgna i więzadła.

Optymalny cykl 8-6 tygodni

1-6(8)Dura 100mg/e3d lub 50mg/e2d

Z tego co czytam to jest to dość dobry steryd na pierwszy cykl ale powiedzcie mi czy to solo czy coś do tego? no i oczywiście jakies osłonki.
Po za tym nie rozumiem dawkowania moze ktos mi to jakoś jaśniej rozpisać?:)

inkognitoo

Wysłana - 17 marca 2010 23:36    Edytuj Cytuj
człowieku masz 19 lat, testosteron dopiero buzuje a ty chcesz dekę przy***ać ? odpuść sobie - zrobisz sobie krzywdę, kozakiem się nie staniesz, jaja znikną i będzie płacz. na pierwszy cykl to jest metka lub prop/prolo i będą widoczne efekty, a nie deka !

my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień

wartbert

Wysłana - 18 marca 2010 00:29    Edytuj Cytuj
mam to za soba! 5 tyg. deki. i dupa blada! samopoczucie ze odechciewalo sie zyc. bylo to coprawda pare lat temu ale zle wspomnienia pozostaly. poczytaj wiecej o dekanianie nandrolonu i z kad wytrzepales tekst: ze dzialanie anaboliczne wieksze niz w przypadku tescia?

teomax2

Wysłana - 18 marca 2010 08:55    Edytuj Cytuj
skad wytrzepałem ten tekst?;] jest to tekst z tematu podwieszonego o pierwszych cyklach na sterydach;]
ale zawsze sie mowilo chyba ze meta jest bardziej szkodliwa od deci.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Deca jako pierwszy cykl

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.