Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam Panowie/Panie. Mam pytanie, poniważ ukazała sie ostatnio oferta "nowego" ph jednak nic nie można znależć o nim, żadnym informacji...PH o nazwie DECA ANABOLIC, firma "ANOBOLIC"...Był w jednej z ofert w tej aukcji: http://allegro.pl/item919186053_silne_jak_sterydy_15_kilogramow.html
Widzę po składzie że niezły jest połączenie paru ph...Jeśli ktos to stosował proszę coś o tym napisać, działanie itd...
moje zdanie jest takie ze to kolejne badziewie. mysla ze jak nazwa produkt ze bedzie sie kojazyl ludziom z koksem to lepiej go opchna. i o zgrozo to prawda!!! pojdzie jak swieze buleczki
1266878972000
angelrage
Wysłana - 23 marca 2010 11:34
HA HA - coś mi się zdaje że to "nowa odsłona" firmy Bio Technology najwyraźniej trzeba było zmienić nazwę bo tamta już była spalona na allegro poza tym widać że fotki opakowań to przerobione w jakimś Photoshopie zdjęcia butelek po massdrolu(lub innym ph z KL). Ale frajerzy zawsze się znajdą którzy to kupią- fakt że pewnie coś tam gość wsypuje żeby działało- tylko co to już tajemnica "firmowa" ...