Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 13179 razy
słowa kluczowe: deca  prolo  raport 
Autor

Deca + prolo RAPORT :)

miczelx Wide Pride

Wysłana - 16 lipca 2005 21:58    Edytuj Cytuj
rozstepy dopiero beda
****a 6,5 cm ludyie cie chyba nie poznaja

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -

metanadren

Wysłana - 16 lipca 2005 22:59    Edytuj Cytuj
napisz co jadłeś i jak wyglądał treningm, może kluczem była też progresja testa:>

Specjalista -

Lukkiii

Wysłana - 16 lipca 2005 23:13    Edytuj Cytuj
Zajob: Gratuluje efektów jeśli one Cie satysfakcjonują !

Jak dla mnie to o 8-9kg za duzo jak na taki cykl.

Pozdrawiam! =))

* Masa czy impotencja? *
Znawca -

feree

Wysłana - 16 lipca 2005 23:52    Edytuj Cytuj
kurde az trudno uwierzyc wyczesało mnie to 17 kg po takich ilosciach a anapolonie to i tak by był niezły rezultat a na dece i tesciu hoho nie chciał bym tak masakra by była ze mnie

decadeuko

Wysłana - 17 lipca 2005 00:24    Edytuj Cytuj
17k mięsa . . . chyba przez 2 lata na HGH i insie

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 lipca 2005 00:28    Edytuj Cytuj
DD a on mowil ze mięsa?:> woda w 70%:>

dorian85

Wysłana - 17 lipca 2005 01:00    Edytuj Cytuj
zajob a które prolo wciskałeś??

nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz...

Samowar

Wysłana - 17 lipca 2005 04:58    Edytuj Cytuj
z 90 w pasie to ty masz z 10 kilo fetu do zrzucenia

zyc szybko umierac mlodo i h**...ON

"Popatrzcie tylko na wypowiedzi Samowara to jest jakis spamer!
Zawsze daje tylko te ""a wypowiedzi zadnej!"

Specjalista -

Zajob01

Wysłana - 17 lipca 2005 05:26    Edytuj Cytuj
MAvrik odbijam :) własnie wrociłem z imperki ;) jak wstane to wkleje zdjecia i odpisze na reszte ;) heh

POzdro!

prv_87

Wysłana - 17 lipca 2005 08:42    Edytuj Cytuj
dosc imponujaco ;] soga bym dal ale nie mam abona, wklej zdjecia

ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 13 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Deca + prolo RAPORT :)

Strony:  pierwsza  1  2  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.