Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 13180 razy
słowa kluczowe: deca  prolo  raport 
Autor

Deca + prolo RAPORT :)

ramzesss

Wysłana - 03 marca 2006 15:37    Edytuj Cytuj
ja wazyl te 60 iles kilo to nie dziwie sie ze mu tyle poszlo, ale mimio wszystko uwazam ze przy wzroscie autora to nawet na ulicy bym nie rozpoznal goscia ze cwiczy, ja waze 2kg wiecej a jestem o 11cm nizszy:)
wiec do autora postu: WON DO ODZYWIANIE!!!

Zajob01

Wysłana - 03 marca 2006 21:13    Edytuj Cytuj
do ramzesss pocaluj mnie w ogonek

adrian134

Wysłana - 03 marca 2006 21:49    Edytuj Cytuj
przyrost ogromny ale co z tego jak nawet polowa z tego nie ma prawa sie utrzymac...
Specjalista -

Zajob01

Wysłana - 03 marca 2006 21:57    Edytuj Cytuj
adrian no to Cie zaskocze bo zostala

ramzesss

Wysłana - 03 marca 2006 23:22    Edytuj Cytuj
milcz szczeniaku bo niemasz pojecia o SAA, zobaczymy kiedy z ciebie ta woda splynie i znowu bedzie tak jak na tym zdjeciu (jak bys bokiem stal <hahaha>)

Zajob01

Wysłana - 04 marca 2006 11:52    Edytuj Cytuj
dobrze ze ty masz wielkie pojecie dziekuje o moj goru

Lukaszek1

Wysłana - 08 marca 2006 11:28    Edytuj Cytuj
eeee nie bede ci nago wysyłał zdjecia zebys sie przekonał a co do popwodow do dumy to wiem ze duzych nie ma ale ja sie ciesze bo tak jak wygladałem wczesniej to nie chciąłbym juz nigdy wydladac!@!!!!!

Młody początkujący Pudzian

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 08 marca 2006 11:50    Edytuj  Cytuj

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

Lukaszek1

Wysłana - 08 marca 2006 21:28    Edytuj Cytuj
to było do mentorino bo cos mu nie grało i mu wyjasniałem spokojnie MARCELIQ hehehehe

Lukaszek1

Wysłana - 08 marca 2006 21:34    Edytuj Cytuj
dzieks za soga narazie odbijam duchowo juz niedługo abonent wiec bede mógł sogi posyłac!

Odpowiedzi jest na 13 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Deca + prolo RAPORT :)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.