Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 610 razy
słowa kluczowe: deca  durabolin 
Autor

Deca-durabolin

mbar254

Wysłana - 17 marca 2008 21:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie. Czy po 6 strzalach deci potrzebne jest odblokowanie?? Wielu kulturystow mowi, ze nie... Od pewnego czasu nic mi prawie nie idzie. Nigdy nie bralem sterydow. Czy deca bedzie dobra na rozruszanie miesni? potem znowu bede jechal na odzywkach. Prosze o powazne odp.

Sorry ze nie ma polskich znakow, ale nie mam obecnie pl jezyka...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 marca 2008 21:53 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Roninn19

Wysłana - 17 marca 2008 21:53    Edytuj Cytuj
Nieiwem w jakim jestes wieku ani ile cwiczysz ale jesli twoj staz jest krotki sproboj an poczatek cos słabszego

demolkax

Wysłana - 17 marca 2008 22:01    Edytuj Cytuj
6 strzalow to Ci bardzo slabo "rozrusza" te miesnie..

mbar254

Wysłana - 17 marca 2008 22:20    Edytuj Cytuj
Czemu slabo?? to nie ma byc jako cykl tylko taki bodziec dla rozrostu miesni, potem beda znowu suple. Chodzi mi o zbudowanie masy. Jesli nie deka to co innego?? Po 6 strzalach potrzebny odblok?

pysio12345

Wysłana - 17 marca 2008 22:36    Edytuj Cytuj
To tego jeszcze 100 metki i może coś rozrusza.

Pane moderatore, prose ne ubija tematu

To se ne da!

mbar254

Wysłana - 18 marca 2008 18:43    Edytuj Cytuj
Aha, dzieki... Ale jak z tym odblokiem??

TRUSKAVA

Wysłana - 18 marca 2008 21:23    Edytuj Cytuj
Ja brałem deke

i nie musiałem się odblokowywać

jak po full sterydach i nie tylko

hok18

Wysłana - 18 marca 2008 21:41    Edytuj Cytuj
6 strzałów czyli co? 6ml?

szkoda kłuć d*pe...

Teki_Area

Wysłana - 18 marca 2008 23:06    Edytuj Cytuj
6 to nie tak zle,! ostantio mi taki geniusz przewijał ze on za***ie 2 deki troche mety i bedzie robił rzezbe!

"Ready To Die,Ready To Live"

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 18 marca 2008 23:09    Edytuj Cytuj
truskava nie siej zamętu i głupoty na forum pierwszy cykl metka solo ew testo solo sama deka i w tej ilości nie bardzo

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

mbar254

Wysłana - 25 marca 2008 22:32    Edytuj Cytuj
wiec ile tej deki i po jakiej ilosci robic odblok, bo slyszalem,ze jak sie wzielo malo to nie ma sensu. Nie znam sie zbytnio na tym wiec zajrzalem a to forum, bo sa tu ludzie, ktorzy wiedza duzo :D

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.