Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Deca+wino==>Odblok Nolva czy Clo ?

Samegnaty

Wysłana - 12 stycznia 2006 12:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czesc. 29 lat 93 kilo 194 cm
Staż 2 lata.
Przystępuję do drugiego cyklu
Proszę o opinię i uwagi.
DECA
1 dz 50
4 dz 100
7 dz 100
10 dz 200
13 dz 300
16 dz 200
19 dz 100
21 dz 100
24 dz 50

w którym momencie dodać Wino i jak dawkować ( tutaj nie mam pojęcia)

no i odblok 3 tyg po ostatniej Dece
CLO
1 dz. 300 mg + 20 mg Nolva
2 - 11 dz. 100 mg + 20 mg Nolva
12 - 21 dz. 50 mg + 20 mg Nolva

Dzięki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 stycznia 2006 12:25 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

decadeuko

Wysłana - 12 stycznia 2006 12:25    Edytuj Cytuj
24 - dniowy cykl na dece czy źle czytam ???

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

leonstar

Wysłana - 12 stycznia 2006 12:26    Edytuj Cytuj

taka nowość krótki cyklz długimi estrami ;)

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper
Ekspert -

Samegnaty

Wysłana - 12 stycznia 2006 12:32    Edytuj Cytuj
Deca, mógłbyś mi w takim razie nieco pomóc bo juz sie pogubiłem w gąszczu postów i "teorii". Baardzo Ciebie proszę.

decadeuko

Wysłana - 12 stycznia 2006 14:37    Edytuj Cytuj
co tu dużo mówić - standardowy cykl

1-8 200mg deci
1-9 200-300mg enenthatu / cypionatu

ewentualnie do tego winko w tygodniach 6(7)- 10 50mg E2D

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

Samegnaty

Wysłana - 12 stycznia 2006 14:46    Edytuj Cytuj
Rozumiem ze cyferki oznaczają koleje TYGODNIE, strzelać 2ml/100mg raz w tygodniu czy 2 razy w tygodniu po 1ml/100mg??? Niestety nie dysponuję "ET" a jedynie Winem 1ml/50mg(Zambon)mam strzelać od 6 tygodnia co drugi dzień po jednej sztuce, a sztuk ma być 10 (mam 9). Czy odblok ok???

decadeuko

Wysłana - 12 stycznia 2006 16:57    Edytuj Cytuj
nie wiele tego winka wal wiec co 3 dni

deca 1 x 200mg w tyg, nie ma sensu dzielic

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

Samegnaty

Wysłana - 12 stycznia 2006 22:51    Edytuj Cytuj
Dzięki DD. Wino juz mam pod dostatkiem deki tez, Co z odblokiem? Ponoć zaczynamy po 3 tyg od ostatniego szota z deki. Ma trwać 4 tygodnie i tutaj się gubię. Jedni chwalą Clo inni Nolvę mogę mieć jedno i drugie. Potrzebuję jedynie rady kogoś mądrego w tej kwestii.

Grassmaste

Wysłana - 12 stycznia 2006 23:28    Edytuj Cytuj
Połacz nolve i clomid.
Clomid:
7dni po 100mg
7dni po 50mg
Nolva:
1dzien 40mg
13dni po 20mg

Mozesz ewentualnie pociagnac nolve dluzej.

Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2006-01-12 23:29:15
Specjalista -

decadeuko

Wysłana - 13 stycznia 2006 07:27    Edytuj Cytuj
clomid w ogole wywal a odblokuj sie nolvadexem

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Deca+wino==>Odblok Nolva czy Clo ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.