Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Chodzi o to że cyklu juz koncze :] to jak ten clomid dawkowac? niestety mam tylko 12 tab poniewaz diler nie ma wiecej zalatwic ?
1211229546000
tomek 82
Wysłana - 19 maja 2008 23:06
4-5 dni po strzale npp clomid 150mg,100mg,100mg i pozniej 50mg 7 dni
dawki brales male, nie wiem jak ne npp reagujesz..... jakie efekty ? libido ? samopoczucie ?
NOX
Specjalista -
1211231193000
diakonos_0
Wysłana - 19 maja 2008 23:58
tomek czytałem arta, że branie clomu z "fazą nasycenia" (150,100,50,itp) nie ma sensu- dosyć logicznie było to wyjaśnione..więc nie jestem przekonany..
Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego
1211234302000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 20 maja 2008 06:31
a ja czytałem że dobrze jest wytworzyć w pierwszym dniu wysokie stężenie i potem je utrzymywać i to się sprawdza jak u mnie.
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1211257898000
GYMwork
Wysłana - 20 maja 2008 06:32
robiłem uderzenie dużą dawką przez pierwsze dni i mi pomagało
Zmieniony przez - GYMwork w dniu 2008-05-20 06:33:27
Tu nie chodzi o to co kto czytal. Robisz FL z SERMow aby szybciej zaladowac srodek, aby szybciej sie rozkrecil i uruchomil mechanizm lancuchowy. W koncu estr Citrate ma okolo 5 dniowy okres poltrwania, to dluzej niz estr phenylpropionate.
Po takim cyklu, z uzyciem nandrolonu, nawet w niskich wartosciach jeden blistr to malo.
Zmieniony przez - Infamous w dniu 2008-05-20 06:57:51
Pozytywny jak HIV
Ekspert -
1211259361000
diakonos_0
Wysłana - 20 maja 2008 09:18
No to nie będę się wyłamywał i u siebie zrobię uderzenie
Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego
1211267926000
kazik777
Wysłana - 09 października 2008 01:06
mam pytanie: jakiś czas temu jadłem zioła: tribulus, saw palmetto, kozieradka i coś tam jeszcze. Efekt początkowo był dobry, ale potem ostatecznie spadł mi testosteron i nie chce się podnieść. Czy zastosowanie clomidu i np. mały dodatek provironu ma tu sens? dostałem dzisiaj oba leki u lekarza rodzinnego bez najmniejszych problemów.
1223507194000
MUFLI
Wysłana - 09 października 2008 01:44
kazik a skąd wiesz ze ci spadł ?
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.