Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3681 razy
Ankieta
David Haye przez KO
50,00% (15)
David Haye na punkty
26,67% (8)
Remis
3,33% (1)
John Ruiz przez KO
10,00% (3)
John Ruiz na punkty
3,33% (1)
Sprawdzam wynik
6,67% (2)
słowa kluczowe: david  haye  john  ruiz 
Autor

David Haye vs John Ruiz

jarzynek

Wysłana - 02 marca 2010 12:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

HAYE: ZNOKAUTUJĘ RUIZA

David Haye (23-1, 21 KO), aktualny mistrz świata federacji WBA w wadze ciężkiej, który w pierwszej swojej obronie pasa zmierzy się z Amerykaninem Johnem Ruizem (44-8-1, 30 KO), obiecuje swoim kibicom zwycięstwo.

- Będzie to ekscytująca noc dla moich fanów, Ruiz drugi raz w swojej karierze polegnie przez KO - zapowiedział jak zwykle pewny siebie Anglik. Przypominamy, że walka Haye-Ruiz odbędzie się 3 kwietnia w Manchesterze.
bokser.org

Jak dla mnie obecny Ruiz nie będzie w stanie zneutralizować i zdusić w zarodku Anglika i wydaje mi się ,że po raz drugi właśnie w karierze John może skończyć walkę na deskach. To nie jest już ten sam ' Nudziarz' co chociażby z walk z Gołotą, Oquendo czy Rahmanem. John w styczniu skończył 38 lat moim zdaniem jest już trochę wyboksowanym pięściarzem. Haye ma prawie wszystko po swojej stronie, minusem Haye'a jest jego wątpliwa szczęka. Dodatkowo walka będzie w Manchesterze tak więc na punkty również Johnowi będzie ciężko wygrać. Jednak nie mam nic przeciwko aby wygrał Ruiz, nie darze sympatią pyskatego Angola ale niestety w tej walce jest faworytem. Mój typ na ten pojedynek to wygrana przez KO Davida do 8-9 rundy.

Mam ogromną nadzieje że po wygranej z Arreolą ( Oczywiście zakładam ,że góral po morderczej walce wygra z Chrisem )Adamek zawalczy z Hayem i pozamiata nim trochę w ringu.

Zmieniony przez - jarzynek w dniu 2010-03-02 12:51:42

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2010 13:06 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

margos89

Wysłana - 02 marca 2010 13:06    Edytuj Cytuj
Ruiz na punkty...

ma-karon

Wysłana - 02 marca 2010 13:21    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem wygra Haye. Niestety...

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów-S.Lem
Ale nie można im o tym mówić - szczególnie na SFD :)

Balboa5

Wysłana - 02 marca 2010 13:30    Edytuj Cytuj
Ruiza nie darze sympatią po tym jak jak w walce z nim oszukali Gołotę. Haye też tak srednio lubie. Postawilem na remis . Ale pewnie Haye wygra przez KO/TKO

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"
Znawca -

Cezi1987

Wysłana - 02 marca 2010 17:34    Edytuj Cytuj
Noi tutaj po raz kolejny moim zdaniem padnie mit Haye'a jako dominatora wagi ciężkiej.

Jestem pewien,ze tak jak Haye nie znokautował Abdoula,bo go nikt prawie nie umial nokautować i Valueva,tak i nie znokautuje Ruiza,nawet pomimo zmiany stylu przez Ruiza.

Mimo wszystko reaczej Haye na PKT i padnie mit dynamitu w lapach Haye'a
Specjalista -

bokser7393

Wysłana - 02 marca 2010 20:38    Edytuj Cytuj
Co do tego dynamitu w łapie to zawsze miałem wątpliwości. Może i jest silny fizycznie, ale nie położy Ruiza na deski. Haye na PKT

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

_Cyran_

Wysłana - 02 marca 2010 20:52    Edytuj Cytuj
to ja znowu na złość powiem że lubię haye'je (czy jak go tam odmienic) jest pyskaty także jest się z czego pośmiać cios ma mocny, dla mnie to nie mit, valuev tańczył lambade aż się miło patrzyło (oczywiście tylko na ten fragment walki ) , za to żaden z niego dominator HW, w każdym razie jeszcze żaden. Co do samej walki to stawiam na angola z tym że faktycznie będzie to dla niego test powera w HW ale też ruiz nie ma szklanej szczeny także wygrana na pkt. nie koniecznie będzie świadczyć że kolo nie ma ciosu. mimo wszystko stawiam na haye przez KO w późniejszych rundach jak ruiz trochę zwolni.

wysiadam z mazdy, zaraz zobaczysz gwiazdy

bokser7393

Wysłana - 03 marca 2010 18:01    Edytuj Cytuj
Haye chańbi ten sport swoim długim językiem. Robi show, ale po co?

Specjalista -

_Cyran_

Wysłana - 03 marca 2010 19:25    Edytuj Cytuj
no tak w końcu ktoś kto na przestrzeni 24 walk zdobywa pasy w 2 kat. wagowych hańbi ten sport... ali gadał 10 razy większe głupoty a wszyscy go wynoszą pod niebiosa, pare głupich dowcipów jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

bokser7393

Wysłana - 04 marca 2010 09:36    Edytuj Cytuj
Ali to zupełnie inna kwestia. On robił show z kulturą, a Haye robi dym obrażając wszystkich którzy staną mu na drodze.

Specjalista -

_Cyran_

Wysłana - 04 marca 2010 18:11    Edytuj Cytuj
Z tą kulturą aliego bym nie przesadzał ale na pewno był 100 razy bardziej charyzmatyczny niż haye, polecam stare wywiady z alim, koleś nawija lepiej niż zawodowy aktor, wyśmiewanie foremana rewelka

Odpowiedzi jest na 9 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

David Haye vs John Ruiz

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.