Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 935 razy
Ankieta
tak
73,68% (14)
nie
26,32% (5)
słowa kluczowe: darmowe  treningi 
Autor

Darmowe treningi?

LBshinai

Wysłana - 16 lutego 2010 18:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Interesuja mnie wasze wypowiedzi za i przeciw tez mile widziane
Pytanie jest czy wybrali byście sie do sekcji która oferuje darmowe treningi? jedyne oplaty jakie sa to ubezpieczenie minimalna skladka roczna.

Pozdrawiam Leszek

Zmieniony przez - LBshinai w dniu 2010-02-16 18:10:30

NO TRESPASSING! Violators will be shot. Survivors will be shot again !
Jeżdzisz Mitsubishi zajrzyj [http://forum.mitsumaniaki.pl/]
karate w Lightwater Surrey www.shinaidokarate.com

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 lutego 2010 22:23 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Chinatsu1

Wysłana - 16 lutego 2010 22:23    Edytuj Cytuj
Gdybym dowiedziała się o jakiś darmowych treningach i byłoby to coś godnego uwagi poszłabym na kilka treningów zobaczyć jak to wygląda, jakie ma podejście trener, kim on w ogóle jest itp. gdyby to było coś o co można się zaczepić pewnie zaczęłaby na to chodzić, ale tylko jako dopełnienie(?) moich treningów

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 16 lutego 2010 22:32    Edytuj Cytuj
Jeśli dobra sekcja to czemu nie? Boks?

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Ekspert -

korczan

Wysłana - 16 lutego 2010 22:34    Edytuj Cytuj
czemu? skoro treningi są darmowe, to pewnie pod kątem występowania w zawodach, szukają zawodników. wiec może to właśnie oznaczać, że sekcja jest bardzo dobra, ale żeby się o tym przekonać należy pochodzić na treningi.

EDIT. pytanie było skierowane do Chinatsu1, Olokk mnie wyprzedził ;)

Zmieniony przez - korczan w dniu 2010-02-16 22:36:07

GizmoTKD Bushido24.pl

Wysłana - 17 lutego 2010 07:55    Edytuj Cytuj
No cóż, zwykle czytałem na forach wypowiedzi o tym, że treningi są za drogie. Tutaj są darmowe i jak widać niektórzy się zastanawiają...

No i co, ze są darmowe? Lepiej dla trenującego! Sekcję trzeba ocenić jak każdą inną, czyli po jakości treningów i umiejętnościach trenera i zawodników. Jeśli ktoś załatwił środki na to, żeby zajęcia były bezpłatne, to cześć mu za to i chwała...

"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
Znawca -

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 17 lutego 2010 09:39    Edytuj Cytuj
Dokładnie tak jak mówi Gizmo..
Nie raz zdarza się że sekcja jest płatna, i stawki są naprawdę duże. A poziom tam jest beznadziejny.

Jak najbardziej wybrałbym się na taki trening.

Moderator Działu - Style Tradycyjne
Znawca -

Yang32

Wysłana - 17 lutego 2010 10:22    Edytuj Cytuj
a ja trochę z innej strony.
Powiedzmy, że kiedyś przejdę na emeryturę ( jak dożyję ) i zachciało by mi się uczyć. Bez problemu uczył bym kogoś za darmo, ale wyłącznie w sposób tradycyjny - żadnej taryfy ulgowej. Ktoś niepotrafiący wytrzymać treningu podstawowego bez skrótów, z największymi pieniędzmi by mnie nie zainteresował.
Jeśli uczeń jest tego warty, to i uczyć go warto, jeśli nie jest, to i nie warto.
Takie jest moje zdanie.

bujing yishi bu zhang yi zhi
Znawca -

searme

Wysłana - 17 lutego 2010 11:35    Edytuj Cytuj
Rację ma Gizmo, ludzie narzekają że za drogo, ale jak jest za darmo to zaraz rodzą się rozmaite podejrzenia

Przyczyny darmowych treningów mogą być przecież rozmaite, np. dopłaty z miasta, sponsoring, instruktor również nie musi traktować zajęć jako źródła utrzymania. Jakość treningów nie musi przekładać się na ich cenę. Ja na pewno bym się na takie zajęcia przeszła, gdyby był to interesujący dla mnie styl (oczywiście osobna sprawa to upewnienie się przed rozpoczeciem regularnych treingów, czy aby na pewno nie ma zadnych 'haczyków').

Zmieniony przez - searme w dniu 2010-02-17 11:38:16

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

Znawca -

LBshinai

Wysłana - 17 lutego 2010 12:58    Edytuj Cytuj
Juz wyjasniam od roku prowadze darmowe zajecia (mieszkam w anglii) bylem na zajeciach w klubach i nie podobalo mi sie wiec zdecydowalem sam sobie sale wynajac i cwiczyc obecnie jest nas czworka, tak wyszlo ze z innej organizacji po wspolnych treningach wybralio ze chca cwiczyc ze mna :). I tak sobie wlasnie myslalem czy lepiej zostawic darmowe zajecia czy dac jakas oplate. Bo fajnie by bylo jak by wiecej osob cwiczylo, jednak w angli jak place to wymagam :) a tak jak sa darmowe to ja sobie dobieram ekipe. A zajecia sa z Karate i nie chce zarabiac na treningach bo zarabiam wystarczajaco w pracy. Pozdrawiam

NO TRESPASSING! Violators will be shot. Survivors will be shot again !
Jeżdzisz Mitsubishi zajrzyj [http://forum.mitsumaniaki.pl/]
karate w Lightwater Surrey www.shinaidokarate.com

Chinatsu1

Wysłana - 17 lutego 2010 14:09    Edytuj Cytuj
Olokk i Korczan
nie powiedziałam, że nie, chętnie bym poszła, ale jak mówie gdyby było to coś ciekawego i mi odpowiadającego, ale nie porzuciłabym tego co robię od 4 lat, dla darmowych treningów :). a tak poza tym u mnie darmowe są zapasy i boks, sekcje cieszą się dużym zainteresowaniem a dodatkowo są na dość wysokim poziomie. jednak to mnie nie interesuje, bardziej od sekcji sportowych lubię tradycyjne...

AdamV

Wysłana - 18 lutego 2010 22:05    Edytuj  Cytuj
ja mam w swoim miescie darmowa sekcje zapasow, chodzi tylko kilka osob ale kazdy ma jakis tytul na swoim koncie. A trener jest bardzo wymagajacy wiec czasami warto sie przejsc i zobaczyc

"Walcz z sercem ale używaj tez głowy"
Zapasy - Stoczonych Walk : 10

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Darmowe treningi?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.