Piosenka o naszym bramkarzu Do the Dudek to piosenka autorstwa angielskiego zespołu The Trophy Boyz napisana z okazji wygrania Pucharu Ligi Mistrzów 2004/05 przez zepół piłkarski FC Liverpool.
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
1130936345000
roberto55
Wysłana - 02 listopada 2005 14:06
Sorry, ale niektore moga juz nie dzialac. Nie chce mi sie sprawdzac kazdego.
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
HIGHLIGHTS FROM ALL MATCHES ( BIG THANKS TO RYAN BABEL):
Villareal - Alt. Bilbao Deportivo - Osasuna R. Sociedad - Real Betis Malaga - Alt. Madrid Barcalona - Zaragoza Real Madrid - Mallorca Getafe - Valencia Cadiz - Celta Vigo Santander - Alaves
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1130943903000
roberto55
Wysłana - 02 listopada 2005 16:32
Spoko, przypomninam - nei wiem czy wszystki linki dzialaja. Mnie sogi sa bardizej na Multimediach potrzebne , 4 do experta brakuje
1130945578000
Dynovia
Wysłana - 03 listopada 2005 14:35
poszukuje bramek z Ligi Mistrzów z tego tygodnia bardzo bym prosił o linki będe wdzięczny
ZKS Stal Rzeszów Dynovia Dynów Legia Warszawa 21.07 Już rok z SFD