Nie no przesadziłem w ilościach zważę dokładnie to dam znać, wyczucia w oku nie mam, przyjąłbym 40g maksymalnie. Przepraszam za przesadyzm :)

teraz sam się z tego śmieje

OK uzupełniam resztę dnia:
Trening aerobowy: Xpand Dynamitize 2x
L-karnityna 2x
Kolagen 4x do ssania
Woda 1L + jakiś napój izotoniczny ;)
Bieganie- 67min spalone 678kcal ( w planach miałem 800kcal, ale złe skarpetki założyłem i buty zaczęły mnie obcierać, poza tym żar był niesamowity, parno, duszno i lało się ze mnie strasznie. Chwała Bogu, że wziąłem więcej wody na bieganie.
Trening siłowy + brzuch + rozciąganie: Przed rozciąganiem i brzuszkami:
Trec AAKG x4, 2xHMB
+ pół szklanki mleka + łyżka glukozy +kakao - musiałem doładować akumulator po bieganiu, bo mi się nieco ziewało
czas- 110min, spalone 611 kcal Rozciąganie nóg + ścięgna przy biodrach, męczę się z ścięgnami, ale jest coraz lepiej.
Brzuch dziś potraktowany łagodnie, czyli 8 minute "ABS", ale spinałem się na maxa, tak że miałem ogień pod tłuszczykiem.
Z ciężarami zabawa wyglądała następująco:
Naramienne: - wyciskanie znad głowy:
28kg x6sx8p
-unoszenie przodem ( niski ciężar, ale zależało mi na technice, bo przy większym się gibałem)
6,5kg x6sx8p
-podciąganie sztangi w wąskim uchwycie:
28kg x6sx8p
klatka: -pompki na poręczach ( pokazywałem je wcześniej) ułożonych równolegle do osi ciała ( nie wiem może to wyciskanie ma nazwę

)
6sx8p
-pompki klasyczne na poręczach- linia barków
z 10kg na plecach 2sx8p; z 5kg 2sx8p; bez dodatków 2sx8
- rozpiętki:
2x13,5kg 2sx8p; 2x11,5kg 2sx8p; 2x9,5kg 2sx8p
Na razie skromnie jeszcze to wygląda, ale w czwartek zmasakruje się na siłowni, kurka ale mi się tęskni za żelastwem z siłowni.
Po treningu: 4x AAKG Trec, 2xHMB, 4x Olimp Creatine, Esseliv

, ArthroBlock Forte Olimp, OsteoBoost Trec
Posiłek potreningowy:
papka zrobiona blenderem tj: 30g białka, pół szklanki mleka, łyżka zarodków pszennych , muesli mała garść, zmielone siemię lniane ok 1 łyżeczka + łyżeczka kakao. Wyglądało obrzydliwie ;), popite 300ml wody.
Przed snem strzelę magnez + chelacynk i marzę tylko o
Zmieniony przez - EcoSfera w dniu 2009-06-30 00:43:32