Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mio więcej odwagi dodaje obejrzenie filmu z brucem lee itp. /młodzież naśladuje i leje się pod blokiem, w klubach itp /
na poważnie to same treningi dodają pewności siebie, odwagi, zadziorności / podwyższony testosteron/.
1258657679000
ambroziak
Wysłana - 19 listopada 2009 21:44
Jasne. Ale trzeba już mieć "jaja', żeby trenować jakiś sport walki. DHEA jest natomiast stosowany u typowych flimonów, mających problemy z dostosowaniem się do otoczenia.
Ale pomiędzy teściem a DHEA ma właśnie występować drobna różnica, że pierwszy głównie potęguje agresję, podczas gdy drugi podnosi samoocenę.
A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark
1258664702000
tomczers17
Wysłana - 19 listopada 2009 22:16
kolejny powod zeby dawac dhea na pct
Znawca -
1258665403000
ambroziak
Wysłana - 20 listopada 2009 17:14
Nie jest taki zły, jak go się nieraz przedstawia.
S. Ambroziak
Znawca -
1258733699000
darmozjad
Wysłana - 20 listopada 2009 23:39
dobry :P hm kiedyś na oyamę chodziłem ...teraz cwicze sobie instynktownie w domu jak na razie..raczej wielkich osiągów nie będe miał to raczej dla samoobrony....za późno troch bymn mógł sie np trickami popisywać ale porzy każdym kopniaku czy pozycja stabilna..czasami czuje potrzebę robić konkretnie jedną technikę nożna a czasem konkretna kombinację..bez tego po prostu zastygają mi kulasy ..poza tym to w**** przyjemne no i mam bujną wyobraźnie powiedzmy i wiem w której chwili jak technika może zostać z kontrowana inna ,to pomagą do tej pory szybko się irytowałem ..lub męczyłem ..ogółem wyobraźnia też swoje pomaga ..na teściu można owszem wpaść w niezła ****e no ale można też od***ać niezłą chaję... sparing parterów nie problem ..ma sie tu i tam lipę i trzeba wyprostować parę spraw ,bede prubował rozmawiać ale niezawsze sie da..swoja drogą łążą tacy nakokszeni napuchnięci oszołomi i szukają frajera.. normalny człowiek nie kujacy moze owszem stracic samoocene w porównani do tekiego ziomka na super bombie ..ale potem zawsze jest zjazd,blok i takiego typa można rozkminić udupić bo ma więcej mięśni co jest na takim bloku udźwignąć...przy ostrym blok ..tak wiec przyda się wszystko..tomczers17 :czyli dobre dla cioty jak trzeba stanac w obronie dziewczyny.heh ty to powiedzmi kim w takim razie jest atakujący jak nie pedałem skoro do laski się stawia....chyba musi mięć coś za wysoko hormonów płciowych we krwi skoro ..albo w bance po***ane ....sic
pump it
1258756777000
ambroziak
Wysłana - 21 listopada 2009 19:37
Wszystko to oczywiście bardzo ciekawe, tylko że już mocno odbija od tematu DHEA.
S. Ambroziak
Znawca -
1258828678000
m_a_l_y_08
Wysłana - 21 listopada 2009 21:21
darmozjad co ty za historie opisujesz? ćpałeś? Co to ma do tematu? Uszanuj temat, ciekawe rzeczy tu p.Sławek podaje, inni swoje spostrzeżenia związane z tematem ale nikt tu nie opisuje swoich snów, fantazji itp.
Wróćmy do tematu...
1258834867000
ambroziak
Wysłana - 23 listopada 2009 07:36
Wydaje mi się, że Darmozjad stosuje tu rodzaj psychoterapii. Chyba czuje potrzebę podzielnia się z kimś swoimi przemyśleniami.