Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
takie cus na allegro widzialem, dobre to to czy nie zawracac sobie glowy?
Znawca -
1264950559000
Devin
Wysłana - 31 stycznia 2010 16:13
Biorę to samo, jest ok
1264950821000
tomczers17
Wysłana - 31 stycznia 2010 19:59
roid palnujesz d-zine stestowac niedlugo moze?
Znawca -
1264964343000
Roid_rage
Wysłana - 31 stycznia 2010 22:14
nie mam dostepu przez bana w uk na dymethazine i clony Moze zciagne z usa zobaczymy albo cela albo iforcea oryginal. Na razie nadal czaje sie na prawdziwe m1t bo znow zaswitalo cos w tunelu
z Cela kupilem Stano-drol i M-LMG, Alpha One tez bedzie
Mialem brac tez Tren Liquid Vade z PP ale wyskoczyli z taka cena ze po***alo ich chyba
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -
1264972473000
tomczers17
Wysłana - 01 lutego 2010 13:24
wlasnie ten alpha one to niby mocniejszy od suoerdrolu ale tez bardziej toksyczny. ja chyba stestuje d-zine z CEl ale to za rok moze
Znawca -
1265027094000
ambroziak
Wysłana - 02 lutego 2010 10:21
Tutaj potraktowałem szerzej ten problem pryszczy po DHEA:
Byłem dziś zrobić badania na poziom hormonów i testosteron miałem około 15 w przedziale normy 9,..-27,.. (dokładnie nie pamiętam mam to zapisane potem sprawdzę jak ktoś chce). Biorę od miesiąca dhea w dawce 100mg z rana (jedna kaps).badanie robiłem na czczo i nie brałem przed tym dhea. tak tylko informacyjnie pisze.
1265381232000
ambroziak
Wysłana - 05 lutego 2010 16:24
Dobrze byłoby wiedzieć, jakiego miałeś teścia - miesiąc temu.
S. Ambroziak
Znawca -
1265383479000
m_a_l_y_08
Wysłana - 05 lutego 2010 16:48
bez tego trudno cos wywnioskowac, tylko domyslac sie mozna
1265384885000
Devin
Wysłana - 05 lutego 2010 16:50
za jakiś czas powtórzę badania po skończeniu dhea to zobaczymy. teraz wchodzę jeszcze na attitude san 4 kaspy.