Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12416 razy
Autor

DHEA. Bezpieczny anabolik!?

Devin

Wysłana - 30 stycznia 2010 11:15    Edytuj Cytuj
Mnie przez pierwsze 10 dni syfiło, a potem przeszło i już nic nie wyskakuje pomimo zwiększenia dawek. to chyba organizm musi się przyzwyczaić.

tomczers17

Wysłana - 30 stycznia 2010 12:37    Edytuj Cytuj
a jakie panowie macie spostrzezenia co do stosowanie dhea, procz syfów. tzn co czujecie. na pct leci rozumiem?
Znawca -

ambroziak

Wysłana - 30 stycznia 2010 20:11    Edytuj Cytuj
Devin - pewnie spada liczba lub wrażliwość receptorów androgenowych skóry.

Tomczers - stronę wcześniej dawałem linka do relacji z cyklu na dhea.
Ale tutaj to chyba Roid ma największe doświadczenie.

S. Ambroziak
Znawca -

tomczers17

Wysłana - 30 stycznia 2010 20:38    Edytuj Cytuj
wiem. pytam kolegów wyzej o spostrzezenia bo pisali ze stosuja. a kazda opinia mile widziana. chodzi mi głownie jako dodatek do pct a nei osobny cykl
Znawca -

ambroziak

Wysłana - 30 stycznia 2010 21:01    Edytuj Cytuj
Ok. Jasne!

S. Ambroziak
Znawca -

ambroziak

Wysłana - 30 stycznia 2010 21:03    Edytuj Cytuj
A, to chyba Roid pisał, że nie wyobraża sobie pct - bez dhea.

S. Ambroziak
Znawca -

tomczers17

Wysłana - 30 stycznia 2010 21:05    Edytuj Cytuj
wszystko sie zgadza czytalem uwaznie. pytam kolegów co wyzej pisali ze biora bo im wiecej opinii tym lepiej
Znawca -

Roid_rage

Wysłana - 31 stycznia 2010 12:30    Edytuj  Cytuj
Malo odpowiadam bo mam troche hmmm problemow

Ktos pytal czy bede walil ta baterie dhea w tym planowanym cyklu 1/ed. Na razie nie na razie pobawie sie nowymi wynalazkami DS/PH z CELa ktore wyszly w jednej serii przed banem.

Dhea na kazdym pct oraz.......kolejny pomysl dla niej to zachowanie libido na cyklu z koxu w ktorym bazą nie jest tesc
Ale to w przyszlosci.

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -

Big Cat

Wysłana - 31 stycznia 2010 13:17    Edytuj Cytuj
Roid problemy to element życia każdego z nas ostatnio tez trochę ich miałem,ponadto ta pogoda i skoki cisnienia atm, stres itp,nie nastrajały optymistycznie,do tego jestem początek 4 tyg po PCT na którym i jakiś czas po moje samopoczucie nie jest najlepsze.Jednak da się zauważyć i myślę że może być to zasługa DHEA,oprócz syfków,których narazie nie przybywa,moze to tak jak devin pisał objawy początkowe,które póżniej ustepująlepsze samopoczucie ,chęć do działania,up libido,z każdym dniem jakby lepiej.Pytanie do Ciebie kierowałeś się firmą przy wyborze Swojego DHEA.
Znawca -

Roid_rage

Wysłana - 31 stycznia 2010 15:24    Edytuj Cytuj
Big Cat ano zycie to najtrudniejsza szkola Zwlaszcza jak sie jest dorosla osoba i decyduje o wszystkim samemu. Trzeba sobie jednak radzic. A co do stresu hmmm przez jakies 10 dni TOTALNEGO stresu spadlem 7kg hehehehehe Stres - najlepsza dieta na odchudzanie hehehehehe

Co do firmy to staralem sie wybierac firmy "nie krzaki" z allegro/ebaya tylko cos co istnieje troche na rynku supli/witamin.
No i dawka bo nie chce mi sie lykac 10 tablet (i tak lykam tego garsciami kazdego dnia jak lekoman heheh)
Dotad bralem Biovea teraz mam Swansona. Obie marki znane z USA z produkcji witamin i maja dobre opinie.

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 27 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

DHEA. Bezpieczny anabolik!?

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.