Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12426 razy
Autor

DHEA. Bezpieczny anabolik!?

ambroziak

Wysłana - 26 stycznia 2010 17:05    Edytuj Cytuj
A tutaj jeszcze do relacji z cyklu:

http://slawomirambroziak.pl/forum/index.php?topic=329.0

S. Ambroziak
Znawca -

ambroziak

Wysłana - 27 stycznia 2010 10:21    Edytuj Cytuj
Roid, ale - swoja drogą - bateria bardzo ładna.

S. Ambroziak
Znawca -

Big Cat

Wysłana - 28 stycznia 2010 19:40    Edytuj Cytuj
Od tygodnia biorę po 200mg w dawkach podzielonych po100mg rano i wieczorem do tego cały zestaw witamin,omega3,lecytynke,co jest nieodzownym elementem mojej diety.Mimo że biorę dopiero tydzień to mnie tak syfi jak na żadnym cykluNawet po clomie i size on Gaspariego miałem mniej.Mam 90 tab z firmy PhysioMuscle.Zacząłem to pociągnę dalej ,dobrze że to nie lato i sezon plażowy.
Znawca -

ambroziak

Wysłana - 28 stycznia 2010 20:50    Edytuj Cytuj
Ciekawe, bo teoretycznie - szansa przemiany DHEA do DHT jest mała.
Ale widziałem niedawno jakieś badanie, z którego wynikało, że DHEA może zwiększać poziom reduktazy.
Trzeba to wszystko przeanalizować!

S. Ambroziak
Znawca -

TestoBoy

Wysłana - 28 stycznia 2010 22:04    Edytuj Cytuj
Też mam to dhea firmy PhysioMuscle 90 tab x 100mg.
Miałem to walnąć teraz do PCT ale coraz więcej słyszę, że może po tym wysyfić więc sobie raczej odpuszczę bo jestem na to podanty, jak ktoś chętny to odsprzedam hehe

Gdzieś czytałem, że można niby zablokować/ograniczyć konwersję DHEA do DHT sterolami roślinnymi zawartymi w tanich boosterach testa. Coś komuś wiadomo na ten temat?

"rokjet fuel" in my vains

m_a_l_y_08

Wysłana - 29 stycznia 2010 00:45    Edytuj Cytuj
Gdzieś czytałem, że można niby zablokować/ograniczyć konwersję DHEA do DHT sterolami roślinnymi zawartymi w tanich boosterach testa. Coś komuś wiadomo na ten temat?

rosline to moze Saw Palmetto

I wreszcie są też na rynku suplementy diety pochodzenia roślinnego - Ultimate Nutrition Saw Palmetto, które powstrzymują zamianę testosteronu na dwuhydrotestosteron (DHT), co zapobiega powiększeniu prostaty i innym towarzyszącym temu kłopotom.

brałem /w celu ograniczenia wypadaniu włosów, wiadomo dht/ ale trudno mi sie wypowiedziec o jego skutecznosci. moze za mała dawka /320mg ed/ może troche mniej ich wypadało /nie liczyłem/, napewno chaiałem, by tak działało.

TestoBoy

Wysłana - 29 stycznia 2010 10:28    Edytuj Cytuj
Saw Palmetto (palma sabałowa) ok zgodze sie, że tak. Ja biore np. Fitoprost 1kaps zawiera 160mg. Stosuje to teraz, żeby zapobiegac trądzikowi i odziwo wydaje mi sie, że może działać. Nie mam pewności bo stosuje jeszcze jeden lek.

Ale mi chodziło raczej o sterole roślinne zawarte w takim "czymś" jak testosterol 250 z Megabola

Big Cat

Wysłana - 29 stycznia 2010 14:37    Edytuj Cytuj
Testboy bierz do odbloku to że ja mam tak nie znaczy że Ty będziesz miał to samo.No chyba że ten DHEA jest wzbogacony o jakieś inne substancję stąd ten wysyp
Znawca -

TestoBoy

Wysłana - 29 stycznia 2010 14:47    Edytuj Cytuj
wiesz mi kiedys po clomidzie(za dużo) tak wysyfiło, że jeszcze tego nie wyleczyłem
Wole nie ryzykować ;)

ambroziak

Wysłana - 29 stycznia 2010 20:01    Edytuj Cytuj
Rozumiem obawy Big Cata, bo z produktami amerykańskimi bywały tego typu problemy.

Testo - tak jak pisali koledzy - palma sabalowa i inne roślinne blokery reduktazy. Nieźle wygląda Prostatan, bo to miks saw palmeto. pokrzywy, dyni i likopenu.

S. Ambroziak
Znawca -

Odpowiedzi jest na 27 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

DHEA. Bezpieczny anabolik!?

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.