Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

DEKA 750 60 kapsułek żelowych

Artega

Wysłana - 20 lutego 2010 23:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Interesuje mnie ten ph jadł to ktos?? na allegro ostatnio to wylukałem i koles pisze tak zacytuje "DEKA 750 to kolejny rewolucyjny suplement, producentów takich prohormonów jak SUS 500 czy TRENADROL. Oficjalnie nazywany jest następcą SUS 500. Nazwa DEKA 750 zobowiązuje do dawania rezultatów porównywalnych do sterydu znanego jako Deca-Durabolin"

Co o tym sądzicie??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lutego 2010 23:54 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MikX

Wysłana - 20 lutego 2010 23:54    Edytuj Cytuj
Takie wynalazki trzeba samemu próbować żeby się przekonać. Lepiej sprawdzone brać czyli wiadomo które.
Znawca -

Rekinxxl

Wysłana - 20 lutego 2010 23:56    Edytuj Cytuj
ja bym proponowal otworzyc nowy dział dla PHowców.

Nadmiar odpoczynku nigdy nie doprowadził nikogo do śmierci!!!

ico

Wysłana - 21 lutego 2010 20:30    Edytuj Cytuj
Kupiłem to jakieś dwa tygodnie temu. W ubiegły poniedziałek zacząłem cykl. Na treningu wyraźny wzrost siły, mięśnie po treningu spompowane i twarde. Przy typowo masowej diecie, przez ten tydzień przybrałem około 1 - 1.5kg . Troche za wcześnie chyba rozpisywać się o efektach po jednym tygodniu, dam znać jak skończe cykl który ułożyłem na 30 dni.

Yarsen

Wysłana - 22 lutego 2010 16:38    Edytuj Cytuj
Witam...
Ja uzywałe sus500 i bylem zadowolony.Mam nadzieje ze deca 750 tez bedzie ok.

sqrwielll

Wysłana - 23 lutego 2010 09:49    Edytuj Cytuj
o co chodzi z tymi nazwami ??

Deka, sus, trenadrol

że niby działają tak jak te sterydy czy o co kaman ??
Znawca -

baranek_

Wysłana - 23 lutego 2010 09:54    Edytuj Cytuj
dokładnie tak jest, chwyt marketingowy i tyle. Fakt faktem PH działają, tyle że z nazwami to przesadzają. ale i tak lepiej coś przykuć.

Zmieniony przez - baranek_ w dniu 2010-02-23 09:55:34
Znawca -

Stillborn

Wysłana - 18 marca 2010 19:02    Edytuj Cytuj
ico i jak po tym wynalazku???

bedii

Wysłana - 18 marca 2010 19:46    Edytuj Cytuj
i jak ten magiczny aminokwas podaje??

When you are an anvil, hold you still; when you are a hammer, strike your fill

Blachapl

Wysłana - 18 marca 2010 20:29    Edytuj Cytuj

+$+ sru sru

inkognitoo

Wysłana - 18 marca 2010 20:43    Edytuj Cytuj
ahaha beka

my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

DEKA 750 60 kapsułek żelowych

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.