Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jak zobaczyłem twoje amp. to od razu ci mówię nie bierz tego. Może i kiedyś był w tym prawdziwy towar, ale jak widzę te pozaginane kapsle, to aż się wystraszyłem. Trudno, straciłeś kasę, zdarza się. Ja bym tego w siebie nie wpakował.
...ciemność, widzę ciemność...
1036682947000
lifter
Wysłana - 07 listopada 2002 16:32
Wydaje mi sie ze towar powinien byc ok.
-:mlodszy palacz w dziale koksownia:-
Ekspert -
1036683174000
Ted
Wysłana - 07 listopada 2002 20:54
Czesc Lifter brachu ! Dawno nie widzialem Cie na forum! Sorry za off topic.
Pozdro Ted
Specjalista -
1036698896000
X-VENOM-X
Wysłana - 08 listopada 2002 16:51
Towar dobry, wbijac nie marudzic
juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...
***************************** KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM ***************************** ...mafia.suple.hardcor.pl...
Ekspert -
1036770707000
SFD
Wysłana - 08 listopada 2002 17:01
nie warto wygląda nieciekawie napisz ile zato dałeś
hra to podstawa
1036771275000
Souldrinker
Wysłana - 09 listopada 2002 23:40
A ja mam takie,wyglada ze to samo,ja dopiero sie zastanawiam nad zakupem tego za 250 zl...
Podpis
Pozdrawiam. TEXT TYGODNIA: "Mam pytanie czy grozi wylew oka czy cos takiego jak jest sie na cyklu metanabolu bo kumpel gadał że ponoć jego koledze z siłki sie to przytrafiło jak cisł se na ławce. ja nie wiem ale ten kolega lubi czesto opowiedać bajki a wiec wole spytć."
Moderator Dzialu Kobiety,Alkohol,Zabawa i SEX
1036881634000
D.U.B.O.L
Wysłana - 07 lutego 2004 09:46
cze wszystkim mam pytanko ... i jakie byly przyrsosty po tym cypionacie ??? czy warto sie tym kuc kupilem jedna butle i zastanawian sie nad tym ,,brac albo nie barc oto jest pytanie ,,:p
Zazywasz Wygrywasz ...! :)
1076143564000
kolohaus
Wysłana - 01 lipca 2008 22:18
o jej mistrzu opakowanie wyglada oki ale powiem ci jedno ze teraz dobrze podrabiaja koksy co do dawki musisz wiedziedz ze lepiej mniej jak przedawkowac a jak zacznie dzialac po 3 dniach to masz tescia a nie deke