Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
sumując nie różnią się niczym, więc skoro nie widać różnicy po co przepłacać?
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? bernard_levaar@yahoo.com ~
Specjalista -
1147626575000
Pauleq
Wysłana - 14 maja 2006 19:55
teoretycznie skladem sie nie roznia.. zbytnio
Znawca -
1147629301000
chemicali
Wysłana - 14 maja 2006 20:08
.
Zmieniony przez - chemicali w dniu 2006-05-14 20:08:45
No steroids...
Specjalista -
1147630100000
A.D.W.
Wysłana - 14 maja 2006 20:08
orginal nie moze byc robiony w gorszych warunkach bo nie jest to under tylko lek(dla chorych ludzi .HEHE) susta jest bardziej chwalona tam gdzie jest mniej dostepna z oma jest identycznie. Jesli masz apteczny towar to nie ma zadnej roznicy. A co do zalewnia woda . to wszystko jest zalezne od diety a w mniejszym stopniu od srodka ktory akurat stosujesz.itp itd
1147630133000
Bayerant
Wysłana - 14 maja 2006 20:12
Brałem obie i moge powiedziec że po naszej Omce są nieco większe spadki , więc mówie z własnego doświadczenia. Ale jestem też zdania że co nasze polskie to dobre.
Omnadren 250 Teraz POLSKA ---- jeżeli chodzi o porównanie cena/jakość to Oma wygrywa.
"Jedz jak świnia poć się jak świnia, bądź jak świnia!!!"
... i nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...
ON
1147630355000
asdf0r
Wysłana - 14 maja 2006 21:48
sustanon i oma to samo, nie pisac glupot ze mniej wody ze wieksze spadki bo żal sie robi
Specjalista -
1147636097000
Bayerant
Wysłana - 14 maja 2006 22:03
asdf0r to nie jest to samo, fakt ma zbliżony skład ale nie jest to samo, gdybyś popytał trochę i poczytał to byś widział róznicę, ja na własnym ciele odczułem więc piszę. Gdyby nie było różnicy to nikt w Poslce nie kupował by Sustanona tylko Omkę, ale tak nie jest bo Sustanon jest nieco lepszy
"Sustanon – mieszanka 4 estrów testosteronu, często nazywana niesłusznie „droższym omnadrenem”. Każdy kto brał te dwa środki przyzna ze Sustanon wart jest swojej ceny, daje lepszej jakości przyrosty niż omnadren ze względu na mniejsze zatrzymanie wody (mniej się puchnie). Ma także mniejsze skutki uboczne! Działa skutecznie do 4 tygodni od wstrzyknięcia."
to rozwiewa wszelkie wątpliwości