Czy zakwasy są dobre na mięśnie? Ostatnio miewam je często ( zawsze ) następnego dnia po treningu. Ćwiczę już ponad pół roku, ale teraz jadę na kreatynie i dopiero pożądnie wzięłem się za trening. Najbardziej mnie boli klata i płecy, no i czasami triceps.
....;;;;''''Wszystko co mnie nie zabije, to mnie wzmocni''''';;;;;;;......
To nieodłączny element treningu-szczególnie w początkowym okresie treningów.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych "Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym" Michail-Moderator Działów:"Trening" & "Dla zupełnie zielonych" & "Z archiwum kulturystyki"
Oczywiscie, zakwasy do znak dobrego treningu , ja uwazam ze jezeli nie ma sie zakwaos to trening byl do d**py
"Never Give UP" ----------------------------- Pozdrawiam ceo
"Never Give UP" "After the rain ,comes the sun" ----------------------------- Pozdrawiam ceo Doradca w dziale "Trening" Doradca w dziale "Kulinaria" Pomoz glodnemu dziecku [http://www.pajacyk.pl]
Specjalista -
1039008760000
SaLvAtIoN
Wysłana - 04 grudnia 2002 14:37
zgadzam sie z Ceo poza tym no pain no gain trzeba troche pocierpieć żeby urosnąc
Ja najbardziej nie lubie zakwasow na klacie i dwuglowych .... ale coz trzeba przetrzymac .
"Jesli myslisz ze wszyscy robia cos nie tak albo sa dziwni to znaczy ,że z tobą jest coś nie tak "
" Życie jem jak Milkę , Bo wiem że jestem lśnieniem I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
Specjalista -
1039011126000
Manio
Wysłana - 04 grudnia 2002 15:19
Dla mnie z czasem zakwasy staly sie nawet przyjemne :)
Kiedy wreszcie uda Ci sie coś , to za ciosem wyprowadz cios
Kiedy wreszcie uda Ci sie coś , to za ciosem wyprowadz cios
1039011548000
patriot
Wysłana - 04 grudnia 2002 15:40
Dla mnei nie sa przyjemne ale jak nie czuje bolu miesni po treningu to jestem w****iony bo wiem zdaje mi sie ze sie nie przykladalem .
"Jesli myslisz ze wszyscy robia cos nie tak albo sa dziwni to znaczy ,że z tobą jest coś nie tak "
" Życie jem jak Milkę , Bo wiem że jestem lśnieniem I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
Specjalista -
1039012812000
Dast
Wysłana - 04 grudnia 2002 16:17
a co jezeli z coraz czesciej nie czuje zakwasow? czy to moze byc znak nie-progresji z ciezarami czy raczej przyzwyczajenia miesni nie forsuje sie za bardzo ale co trening odrobinke zwiekszam ciezary. zreszta cwicze na mase