Czy wypada męzycznom golic włosy na nogach i brzuchu??
MAJSTER16
Wysłana - 11 października 2006 22:07
Rzuciło pisze sie przez rz hehe...A i tak sadze ze golenie nog nie przystoi męzczyźnie chyba ze ktos juz tego naprawde potrzebuje
Tant que luttes, tu es vainqueur!!! Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą!!!!!!!!!!!
www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl
1160597252000
xyzoo
Wysłana - 11 października 2006 23:28
Ja uważam, że nie ma co kminić czy wypada czy nie, tylko jak ktoś ma ochotę, to po prostu spróbować i zobaczyć jak to jest. Proces jest odwracalny w sposób naturalny, więc nie ma nic do stracenia. A wszystkich śmiesznych "maczo" ostrzegam, że to się może spodobać i sami będą się potem depilować, żeby nie zarosnąć sierścią. ;>
1160602131000
HoSaX
Wysłana - 14 października 2006 22:11
Normalnie sie gol... ja gole pachy, klatke i brzuch. I nawet sobie kupilem taka fajna maszynke philipsa bodygroom do golenia ciala dla mezczyzn. Nawet sobie dlugosc ustawiac mozna i obstrzygac wlosy nad ... :) naprawde polecam ta maszynke.
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4
1160856670000
Kruszek
Wysłana - 14 października 2006 23:47
Wypada czy nie wypada - ważne, żeby dobrze się z tym czuć. Jak ktoś goli nogi, to droga wolna - przecież nikt nie broni. Dlaczego tak dużo osób patrzy na to w taki sposób, jakby było to coś niewłaściwego? Ja do tego podchodzę ze strony higieny, im mniej włosów na ciele, tym łatwiej o niązadbać.
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
1160862426000
groke
Wysłana - 16 października 2006 16:38
jedyne co gole to ryja i glowe na 1mm
reszty nie tkne...
1161009522000
Samobójca
Wysłana - 17 października 2006 10:49
Facet z ogolonymi nogami wygląda jak ciota. W ogóle za dużo ostatnio naroiło się tych metroseksualistów, którzy przesadnie dbają o wygląd (żelik, solarka, pedalskie obcisłe bluzki, itp.). Nie zrozumcie mnie źle - nie mam nic do homoseksualistów, ale facet musi być facetem (czyli owłosionym męskim samcem, a nie wypacykowanym gładziutkim chłopcem):/ Jednak niektórzy faceci (zwłaszcza takie stare chłopy) mają cholernie mocne owłosienie np. na plecach. To wygląda ochydnie !!
Ja nóg w życiu bym sobie nie ogolił. Pod pachami raczej też nie, aczkolwiek tendencja u mężczyzn powoli zmienia się na TAK. Dupy raczej nie ma sensu golić, bo to facet ogląda laskę od tyłu (i od tyłu może jej też za*******), a nie ona jemu. Aczkolwiek dla higieny można to zrobić, bo do papieru toaletowego często przyklejają się włosy z tyłka. Natomiast owłosienie łonowe wypada ogolić tylko wtedy, kiedy praktykuje się ze swoją dziewczyną/żoną seks oralny, bo połknięcie włosów do najprzyjemniejsztch zapewne nie należy. :) W innym wypadku nie ma co sobie zawracać tym głowy (chociaż takie chamsko wystające włosy spod kąpielówek faktycznie wyglądają trochę wieśniacko). Generalnie: wybór należy do nas samych!
PS Z góry przepraszam za niekiedy obleśną treść mojego posta, ale musiało być dosadnie, żeby sens wypowiedzi był jasny.
Zmieniony przez - Samobójca w dniu 2006-10-17 10:54:21
1161074957000
seba_kzn
Wysłana - 17 października 2006 11:00
W zyciu tfu tfu jak mozna golic nogi ja uwwielbiam stawiac latem wlosy na nogach na gel a tu lipa by byla takto
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
1161075628000
HoSaX
Wysłana - 17 października 2006 12:28
wlosy na nogach na zel a... nie mam pytan, heh... ale lepsze to niez ich golenie ;]
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4
1161080886000
bonifacy22
Wysłana - 17 października 2006 14:16
buehehehe ale sie usmialem ,wolal bym z mostu skoczyc na dynke niz wlosy zgolic u nog czulbym sie jak hhmmmm..... jak rasowa ciota.Pod pachami owszem,na klacie na brzuchu i na jajkach przystrzyc jeszcze ujdzie ale nogi ?? k.urwa naprawde strach pomyslec co bedzie za 10 lat.Niewiem czemu ale takie frajerska moda weszla w Polske golic nogi,solara,samoopalacze,farbowanie wlosow,kolczyki i inne .Zastanowcie sie czy jestescie mezczyznami czy dziewczynami albo leczcie swoje kompleksy inaczej bo niedlugo stringi beda wam zza paska wystawac.Niewiem jakich wy macie kolegow bo mnie by wysmieli i pojechali za wygolone nogi.
1161087378000
jumaaanji
Wysłana - 19 października 2006 21:45
ciotersko, ciotersko i jeszcze raz ciotersko. Przyłączam się do wypowiedzi bonifacy22. Mnie też by kumple wyśmiali...