Czy wypada męzycznom golic włosy na nogach i brzuchu??
Mati_16
Wysłana - 28 maja 2006 17:24
a u mnie w klasie az 26 osób goli nózki tylko 3 nie gola ( w tym ja NEVER ) :)
A tak na marginesie to wytłumacze tylko ze mam w kalsie 26 lasek i 3 chłopaków wiec teraz chyba wszystko jasne heheh POZDRO !!!
" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "
1148829892000
Celi
Wysłana - 28 maja 2006 17:27
Mi chodziło o to, że co drugi chłopak goli a dziewczyn nie licze bo w ich przypadku to standart ogolone nogi
Nie ważne czym, ważne jak! www.turbokillers.com www.nissantech.pl
1148830079000
oska5
Wysłana - 28 maja 2006 17:36
no i Kruszek za to masz soga, takie pytania w ogole to sa śmieszne zeby nie powiedziec ze glupie... "wypada golic wlosy u faceta tam i tam"... zastanawiac to sie mozna czy wypada isc np do kościoła w przezroczystej bluzce bez stanika, a to co z kłakami robisz to Twoj problem i Kruszek oczywiscie popieram
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1148830571000
sefiros
Wysłana - 28 maja 2006 18:20
Co się z tym światem dzieje do cholery, faceci się wszędzie golą, używają jakiś pasków do zębów na wybielanie, ubierają się niekiedy jak pedały, farbują włosy, używają kolczyków - świat oszalał, nie widzę w tym już ani krzty męskości. Facet może o siebie dbać naturalnie, ale żeby tak pędzić za wszystkim, kupować tysiące środków, po co?
Jak facet może sobie golić nogi, trzeba mieć nieźle na***ane w głowie, sam spróbowałem ogolić włosy na brzuchu, ale źle się czułem, bo wygląda to dziecinnie, rozumiem, że powinno się golić pachy, czy pupę, ale wszystko? Ciekawe po co to wszystko, panienki są aż tak wymagające, albo może po prostu większość osób nie ma dowartościowania i charakteru, a to decydująca rzecz.
1148833221000
Mati_16
Wysłana - 28 maja 2006 18:29
kazdy lubi to co lubi heh POZDRO !!!
" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "
wszystko mozna ale bez przesady... np mialem niedawno zawody kulturystyczne i bylo preperowane zeby dla estetyki ogolic cale cialo ale to nie dla mnie... pozdro.
Na kazdych zawodach BB trzeba być ogolnym całkiem ;)
Dla mnie można golić tylko "okolice pasa" pachy, pewnie inaczej bym mówił gdybym miał większe owłosienie na klacie niż mam i na plecach (gdzi nie mam) a co do nóg to sam o tym myślałem ale nieee... chociaz z chęcią bym skrócił bo tył i wewn. strona ud to za długie mam te włosy i nie wiem jak to zrobić? Macie jakieś rady?
1148850540000
malutka_k
Wysłana - 29 maja 2006 14:22
ja jak bym byla chlopakiem(ale oczywiscie nie jestem hihi to bym nie ogolila za cholere nog...dla mnie to takie dziwne ale kazdy robi to co lubi
Specjalista -
1148905371000
Rafi1980
Wysłana - 29 maja 2006 15:23
jestem zarosniety jak małpa i nie jestem z tego powodu zadowolony ale nie ogolibym nog,brzucha i klaty