Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1240 razy
Autor

Czy winstrol powoduje raka??

Pumbos

Wysłana - 22 października 2006 11:02    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema mam konkretne pytanie czy wino pododuje raka lub inne ciężkie schorzenia. Czytałem dokładnie o tym srodku i nigdzie nie ma poruszonej tej kwestji.

Na forum jestm od dawna i prosze mnie nie odsyłąc do wyszukiwarki.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 października 2006 11:08 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 22 października 2006 11:08    Edytuj Cytuj
Zapewne masz 19 lat i zapewne chcesz wziąść wins i boisz się jak nikt z twoich znajomych! Każdy dopalacz może się przyczynić do powstania nowotworu, niezależnie w jakich dawkach byl podawany, przez jaki okres czasu i z czym łączony! Ale dla pewności poszukaj w wyszukiwarce hehehhh

doping & zdrowie
Ekspert -

ChEwBacCa

Wysłana - 22 października 2006 11:10    Edytuj Cytuj
raka powodują papierosy i czipsy ... raczej pewne że troszkę Wina przy zbilansowanej diecie i trwaniu bez używek nie obudzi w Tobie Raka ... Co najwyżej Tygrysa ...a tak poważnie to nie spotkałęm się z taką opinią jakoby Winstrol powodował sam w sobie Raka (chyba że jestem mało oczytany)

Pumbos

Wysłana - 22 października 2006 11:14    Edytuj Cytuj
Tak dla twojej wiadomości. Mam 22 lata ćwicze już 3. Do tej pory brał wsumie 1500g mono, 1000g cell pumpa, 2x NOZ 2x Xpand 15kg gainera 10kg białka. Dotego w miare możliwości dobra dieta. I oczywiście trening.

Musiał bym być idiota zeby na zime brać winstrol. Pytam bo chce wiedzieć. Nigdzie o tym nie piszą. Jest tylko napisane że mała toksyczności, podwyższone ciśnie itp. Ale nic więcej.

Więc czekam na konkretne odpowiedzi i jakies uzasadniania.

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 22 października 2006 11:19    Edytuj Cytuj
Przecież ci napisałem konkretną odpowiedż, a ty sie zwierzasz ile kotletów w życiu zjadłeś! Prześledż kariery zawodowch kulturystów i powody ich śmierci, raka wątroby, rak nerek - i pomyśl czym to było spowodowane! Chyba że czekasz na rozpisywanie się wzorach chemicznych hehhe

doping & zdrowie
Ekspert -

ArvaL

Wysłana - 22 października 2006 12:09    Edytuj Cytuj
"Musiał bym być idiota zeby na zime brać winstrol"

niby czemu??
Znawca -

ChEwBacCa

Wysłana - 22 października 2006 21:45    Edytuj Cytuj
właśnie ... mój przyszły cykl zakończy się z początkiem lutego i zakonczy sie winstrolem ... czy w zime nie można być pocięty? ... a wracając do tematu to nie sądze by byłrakotwórczy sam w sobie ... bo by wycofali ... kiedys były gumy balonowe rakotwórcze i wycofali

Pumbos

Wysłana - 22 października 2006 22:08    Edytuj Cytuj
Ja mam pewne swoje przemyślenia i poprostu tak uważam że wino w zimie u mojej sytuacji odpada. Ale to tylko moja teoria.

Jestem ciekaw kolejnych wypowiedzi w tej sprawie. Którą opisałem w pierwszym poście.

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 22 października 2006 22:11    Edytuj Cytuj
szukasz dziury w całym czy jak
sherlock holmes jakiś czy cooo

doping & zdrowie
Ekspert -

MASSAM

Wysłana - 23 października 2006 11:34    Edytuj Cytuj
Napewno od dawek i podatności organizmu mogą wystąpić różne schorzenia (teraz lub za kilka-kilkanaście lat). Z mojego doświadczenia wiem, że najbardziej ciśnienie w baniaka idzie i dlatego juz po jednym strzale postanowiłem niebrać reszty wina :( - dokończe cykl bez wina...ale zdrowie ponad wszystko. pozdro

Domowy lekarz...

lukowska5

Wysłana - 24 października 2006 12:59    Edytuj Cytuj
na winku mozna sie dorobic raka prostaty

kox

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy winstrol powoduje raka??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.