Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 194 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
Czy waże odpowiednio? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: waże odpowiednio
Autor "Czy waże odpowiednio?"   

cris888
 Wysłana - 27 styczeń 2010 19:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam 179cm gram w pilke i ważę 68 kg czy to odpowiednia waga jesli nie prosze o jakas diete

przyznaj SOG'a

TYMIAN133
 Wysłana - 27 styczeń 2010 21:22      [zgłoszenie]

zależy czy jesteś umięsniony czy zatłuszczony.
mój kolega ma 173cm i waży 72 kg tylko że ma same mięśnie i gra w lidze dolnośląskiej i jest najszybszy z drużyny :)
to link do jego strony
[http://www.sfd.pl/15_lat_do_oceny-t564576.html]

przyznaj SOG'a

emk10
 Wysłana - 27 styczeń 2010 22:07      [zgłoszenie]

no to zależy ile masz lat, no bo jak jesteś młody to jeszcze spokojnie nabierzesz wagi.. Organizm najpierw rośnie w górę, a potem nabiera wagi i rośnie w szerz.. przecież trudno by mu było się wydłużać jak by go waga na duł ciągnęła..

[][][]----------[][][]

przyznaj SOG'a

cris888
 Wysłana - 28 styczeń 2010 08:39      [zgłoszenie]

Mam 15 lat i koledzy mowia mi ze jestem poprostu dobrze zbudowany ale ja podchodze do tego z pewnym dystansem

przyznaj SOG'a

TYMIAN133
 Wysłana - 28 styczeń 2010 12:28      [zgłoszenie]

jak dla mnie to masz dobrą wagę.
najlepiej jak byś wrzucił swoje zdjęcie bez koszulki w spodenkach.
i byśmy ocenili po wyglądzie sylwetki:)

przyznaj SOG'a

emk10
 Wysłana - 28 styczeń 2010 18:33      [zgłoszenie]

15 lat i 68kg przy 180 cm wzrostu do dobrze.. nie masz się czym martwić.. znam człowieka który w wieku 15 lat waży 98,5 kg chyba nie chciał byś tyle ważyć przy tym wieku i wyglądać jak... (yy nie mogę znaleźć porównania ) a za być za chudym to też nie dobrze..
a co do zdjęcia to możesz wstawić to ocenimy..

[][][]----------[][][]

przyznaj SOG'a

cris888
 Wysłana - 28 styczeń 2010 21:07       [zgłoszenie]

jak zrobie zdjecia to wrzuce:) a taka moja ocena to leciutko zarysowuje mi sie kaloryferek :D pracuje nad nim

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy waże odpowiednio?

<< Szybkosc, przyspieszenie / kontuzja wiązadeł >>

Podobne: Pora na amatora czyli jak wyrzucac hajs w bloto :-) | Kto będzie mistrzem polski??? Wisla czy Legia?? | Zidane czy Ronaldinho | Barcelona Czy Real | GOLA GOLA ! czyli kto najlepszym Napastnikiem ! | TSG 1899 Hoffenheim....Potęga , korupcja czy szczęście ?

Warto przeczytać: nolvadex spuchnieta | ile waży sztanga | mięsień narameinny | 7kg mniej po chorobie | mięsień nadrameinny | nolvadex spuchnieta twarz | spadki po antybiotykach | ile golota wyciska na klate | abtroni* | adamek wyciskanie | activlab l carnitine hca 50 kap. | boldenone firmy zambon | Pro Longatum 1200g | dieta dla endomorfika 74 kg | adamek na klete | adamek na klate | diet a74 kg | dieta 74 kg na mase | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL