Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Czy w Pułtusku można sie zapisac na kick boxing?

50593

Wysłana - 12 listopada 2007 09:41    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Marcin_VB z działu 'Uderzane'.

Sprawdź swoje BMI

Witam,chcialbym sie dowiedziec czy w Pułtusku mozna sie zapisac na kick boxing?jezeli tak to gdzie? wiem ze teraz juz trenują grupt początkujące ale nie wiem czy jest nabor do takich grup prosze o odpowiedz.Jesli ktos obeznany bedzie wiedział sporo na ten temat prosze o kontakt na gg 3983287.Z góry dziekuje

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 stycznia 2010 17:23 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

raul69

Wysłana - 18 stycznia 2010 17:23    Edytuj Cytuj
Siemasz, ja trenuje w Pułtusku w KS SEMIRAMIDA. Zedecydowanie najlepszy klub w tym refionie no i napewno czołówka w Polsce. Zawodnicy walczą tam zawodowo i organizują za***iste gale zawodowe. Treniengi prowadzi Cezary Rzepnicki, który współpracuje z dobrymi trenerami z Polski, nie pamiętam nazwisk dokłądnie ale chyba jakiś Bakowski i Sawici obaj Mistrzowie Świata a nabór cały czas jest ich stornka kickboxing-pultusk.pl

M4teusz

Wysłana - 19 stycznia 2010 17:34    Edytuj Cytuj
Czesc. Slyszalem ostatnio o klubie Semiramida Z Pultuska. Podobno sa tam zawodnicy walczacy na zawodowych galach i wygrywaja na nich- bylo to w tv. Slyszalem ze w klubie panuje fajna atmosfera: mozna szybko nauczyc sie technik sztuk walki, poprawic swoja kondycje, wytrzymalosc i sile. Zastanawiam sie czy sie zapisac? zobaczymy co ze mnie bedzie:)

raul69

Wysłana - 20 stycznia 2010 16:09    Edytuj Cytuj
Widze, że same dobre rzeczy słyszałeś. Wiesz technki nie da się szybko nauczyć wpadaj zobacz osobiście polecm...

M4teusz

Wysłana - 20 stycznia 2010 16:17    Edytuj Cytuj
Moglbys mi podac jakies informacje na temat klubu? dni i godziny treningow? Bede bardzo wdzieczny:)

raul69

Wysłana - 20 stycznia 2010 21:22    Edytuj Cytuj
Wszystko znajdziesz kolego na naszej stronie www.kickboxing-pultusk.pl Trenujemy praktycznie w każdy dzień w godzinach od 17 :00 do 21:00. Szczegółowe info znajdziesz w zakładce treningi. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam.

M4teusz

Wysłana - 22 stycznia 2010 15:15    Edytuj Cytuj
Dziekuje i pozdrawiam:)

agawa788

Wysłana - 26 stycznia 2010 13:12    Edytuj Cytuj
Potwierdzam. Bardzo dobry klub!!!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy w Pułtusku można sie zapisac na kick boxing?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.