Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Czy to wiarygodne zródło informacji

Czakers

Wysłana - 03 lipca 2005 10:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy gazety kulturystyczne sa wiarygodnym zródłem informacji?Zauwazyłem ze w jednej pisza cos takiego a w drugiej pisza dokładnie cos innego.Nie wiem na ile moge wierzyc takim zródłom informacji

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lipca 2005 10:28 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 03 lipca 2005 10:28    Edytuj Cytuj
zależy ktore i jakie działy.
treningom w 95% bym nie ufał, glownie -> malo czasu na regneracje miesni
Ekspert -

Czakers

Wysłana - 03 lipca 2005 10:31    Edytuj Cytuj
Kulturystyka ,Flex i to wszystkie działy mam na myśli.A jesli to prawda to co za kolesie tam pisza i czemu ściemniaja moze poprostu sie na tym nie znają

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 03 lipca 2005 10:35    Edytuj Cytuj
akurat kulturystyka i fit. oraz flex, to 2 lepsze "gatunkowo" gazety, aczkolwiek b.często bez korekt sie nie obejdzie
Ekspert -

Czakers

Wysłana - 03 lipca 2005 10:36    Edytuj Cytuj
Chodzi mi o kulturystyke i Flexa a jesli mam im nie wierzyc to czemu kolesie wogóle tam pisza głupoty moze to wynika z ich niewiedzy

Zniwo

Wysłana - 03 lipca 2005 10:50    Edytuj Cytuj
Czy mozesz podac przyklad?? Zaciekawiles mnie...

"Sympatia jest czesto wzajemna, Antypatia - zawsze!"

MDRAGON

Wysłana - 03 lipca 2005 10:54    Edytuj Cytuj
Mnie tak samo , podaj przykład ...

trening -> ból -> rozwój

Specjalista -

Czakers

Wysłana - 03 lipca 2005 10:56    Edytuj Cytuj
Niestety konkretnego przykłady nie moge Ci podac bo poprostu nie pamietam ich bo za duzo ich było przeczytałem ogólnie 18 takich gazet i w jednej czytam ze koles cos pisze a drugiej czytam ze inny koles pisze cos zupełnie innego moge podac 1 przykład w jedneju gazecie czytałem ze koles sie wypowiadał ze nie mozna dopuscic do tego zeby trening zdominował twoje zycie a w innej gazecie czytałem dokładnie ze powinien on zdominowac twoje zycie po przeczytaniu tych wszystkich gazet mam teraz taaką sieczke w głowie ze mnie ona juz boli przeczytaj tyle artykułów co ja to tez trafisz na rózne rozbierznośći

Zniwo

Wysłana - 03 lipca 2005 11:01    Edytuj Cytuj
Dopasuj trening po prostu pod siebie. Tak bedzie najlepiej. Jak masz ochote cwiczyc 3 razy w tygodniu to cwicz 3 a nie 5 tylko dlatego ze gdzies tam jakis Szanowny Pan redaktor napisal ze to jest idealna liczba. Z reszta ja juz dawno sie dowiedzialem ze jak masz artykul powiedzmy o Ronnie'm to nie wszystko co tam jest wyplynelo z Jego ust. Wiele rzeczy doklada redakcja gazety a on tylko to zatwierdza (chyba ze nawet tego nie robi) czy jest OK czy nie. Taka jest moja opinia.

Trening jest dla Ciebie. Przeciez nie zmusisz sie zeby miec totalna zajawke na ten sport czy bedziesz sobie cwiczyl dla przyjemnosci 2-3 razy w tyg. Rob jak to czujesz. Pozdro

Czakers

Wysłana - 03 lipca 2005 11:02    Edytuj Cytuj
Albo w jednej gazecie jakis koles opisuje jakies ćwiczenie a w innej gazecie czytam opis tego samego cwiczenia ale róznia sie juz troszke od siebie.Albo czytam ze dieta na rzazbe zawiera stosunek białka do weglawodanów 50% do 50% no i powiedziałem to wczoraj na forum i koles odpowiedział ze to ściema albo wyczytałem ze ostatni posiłek powinien byc 0 godzinie 19;00 co tez na forum okazało sie bzdura

Zniwo

Wysłana - 03 lipca 2005 11:05    Edytuj Cytuj
Wiem o czym mowisz!! Ja na poczatku tez mialem tyle dylematow: "kto ma racje"... "a moze ten bo jest wieksz", "a moze jednak ten, bo ma lepszy triceps" itd. Sam znajdziesz dla siebie "zloty srodek" jezeli tylko bedziesz chcial. Trzeba odrobine cierpliwosci i eksperymentow.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy to wiarygodne zródło informacji

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.