Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 10414 razy
słowa kluczowe: może  ciąza 
Autor

Czy to może być ciąza......?

exellent

Wysłana - 10 sierpnia 2008 22:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam niewiedzialem gdzie to napisac wiec napisalem tutaj, a wiec
jakies 2 tyg temu odbylem z moją dziewczyna stosunek zabezpieczylismy sie itd. lecz od kilku dni moze od tygodnia ma mdlosci gdy cos zje i boli ją brzuch. Po strosunku nawet sprawdilem prezerwatywe w celu wykrycia ewentualnej dziurki w prezerwatywie ale ''gunka'' była ok. Moze ma takie dolegliwosci ze tak naprawde to byl pierwszy jej stosunek? prosze o pomoc

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 sierpnia 2008 22:17 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krysiu op

Wysłana - 10 sierpnia 2008 22:17    Edytuj Cytuj
Ciąża mało prawdopodobna w takim razie, jak się boicie to ginekolog chociaż ja szansy nie widzę z tego co mówisz...co innego jak jest okresu nie dostanie, który dzień cyklu?

ojapierdol

Wysłana - 10 sierpnia 2008 22:21    Edytuj Cytuj
moze z Tobą sie zabezpieczyła, a z innym nie i stąd ta ciąza? :>

szantri

Wysłana - 11 sierpnia 2008 07:47    Edytuj Cytuj
mdłości to raczej 2/3 miesiąc, jeśli ciąża, a jeśli chodzi o bóle brzucha to opcji masz kilka, od zwykłego stresu po zatrucie pokarmowe, względnie zjadła coś co ją rozdyma
w przypadku jakichkolwiek wątpliwości proponuję zrobić test ciążowy, koszt ok. 10 zł- wykrywa ciążę juz po 6 dniach od ewentualnego zapłodnienia. Jeśli faktycznie to był pierwszy raz, silne 'doznania' i emocjonalne podłoże mogą wywoływać takie stany. Na marginesie- w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść pozdrawiam

olom

Wysłana - 11 sierpnia 2008 12:50    Edytuj Cytuj
Nie sraj ogniem młody.
Leć do apteki po test.
Ale każdy chyba sra w zbroje po pierwszym razie.
Moja żona jest obecnie w ciąży i jak na moje oko na mdłości trochę za wcześnie .
A i jak zrobicie test to pochwal sie na forum .
Pogratuluje Ci jak by coś

Zmieniony przez - olom w dniu 2008-08-11 12:51:55

lMathew

Wysłana - 11 sierpnia 2008 13:36    Edytuj Cytuj
Nie ma co się stresować. Te bóle brzucha u niej to tak jak chłopaki wyżej pisali :P albo sie zestresowała dziewczyna (zresztą pewnie nie mniej niż ty ), albo się czymś zatruła :P

Nie ma co za wczasu się martwić, chociaż wiem, że tak się nie da

W każdym bądź razie poczekajcie bodajże 7dem dni i zakup jej test w aptece - rozwieje wasze wątpliwości - jeśli jesteś odpowiedzialnym facetem z jajami to powinieneś bez problemu wejść do tej apteki i kupić co trzeba - ludzka rzecz ;)

EDIT : Nie doczytałem, że to dwa tyg temu było - lecisz do apteki

Zmieniony przez - lMathew w dniu 2008-08-11 13:37:47

blueeyes

Wysłana - 11 sierpnia 2008 14:16    Edytuj Cytuj
Nie martw sie te bole brzucha i mdlosci to nie od ciazy

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g

memonika

Wysłana - 19 marca 2009 15:23    Edytuj Cytuj
hej potrzebuje pomocy
od dwóch lat karmie córke piersią spóźnia mi sie okres byłam u ginekologa który powiedziałm " no CHYBA nie wygląda na to żeby była pani w ciąz' niepokoi mnie słowo chyba
po roku 10 m-cach karmienia dostalam okres i miałam praktycznie co m-c aczkolwiek teraz mi sie spóźnia i nie wiem czy to jest spowodowane tym że karmie nadal i mogło to sie rozregulować i dodam jeszcze że przez ostatnie kilka tygodni żyłam w bardzo dużym stresie test ciążowy zamierzam zrobić ale troche sie obawiam co będzie dalej .....

ania02616

Wysłana - 29 sierpnia 2009 11:33    Edytuj Cytuj
Witam
4 lub 5 dni temu odbyłam z chłopakiem stosunek przerywany,od razu jak miał wytrysk to go wyciągnął. od paru dni mam tak jakby mdłości i boli mnie brzuch

i mam pytanie czy jestem w ciąży ?!?

proszę o szybkie odpowiedzi . !

ania02616

Wysłana - 29 sierpnia 2009 11:35    Edytuj Cytuj
Nie martw sie te bole brzucha i mdlosci to nie od ciazy a np od czego wiesz ?!? :(

Tachon

Wysłana - 29 sierpnia 2009 12:41    Edytuj Cytuj
To już na gumy Was nie stać? Ludzie kochani zabezpieczajcie się dla własnego spokoju i dla własnego zdrowia. Jeśli to ciąża to za 6-7tyg będzie można potwierdzić na 100%. Teraz to tylko test można zrobić.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Czy to może być ciąza......?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.