mam nadzieje, ze nie chodzi o to, ze mam wybrac z listy np produktow na obiad jeden, ktory wg mnie jest ok

z tego co piszesz zgadza sie, ze nalezy ograniczac owoce i jesc duzo warzyw. 5 posilkow tez jest ok. to, ze przed/po treningu jemy bialko jest prawda, ale nie tylko bialko i nie rozumiem co masz na mysli mowiac "dieta bialkowa".
ja proponuje zbilansowana diete redukcyjna i zapewniam, ze nie zabraknie ci na niej bialka, a i taka droga nie bedzie.
po krotce... kazdy posilek ma miec porcje bialka, zdrowych tluszczy i warzyw. obowiazkowo przed/po treningu weglowodany(przed zlozone, po proste). wegle mozesz jesc rowniez do sniadania jesli istnieje taka potrzeba, ale lepiej zjesc. po treningu wyjatkowo nie jemy tluszczu i warzyw zeby nie przeszkadzac organizmowi w trawieniu bialka i latwoprzyswajalnych, prostych wegli. na kolacje jemy porcje bialka i tluszczy, wystrzegamy sie jakichkolwiek wegli chyba, ze jest to kawalek pomidora, bez przesady

ostatnia kwestia-nawet jesli trening jest poznym wieczorem po nim rowniez dajemy wegle i bialko, nie ma wyjatkow.
teraz napisze co bym wywalil z podanych przez ciebie produktow i na koniec propozycja co z tego mozesz jesc w danej chwili, musze poczekac troche po ostatnim posilku wiec sie rozpisze

do wywalenia: wszelkie gotowe platki/musli typu fitella( wlasne z platkow owsianych, orzechow wloskich, rodzynkow i jogurtu/mleka jak najbardziej wskazane), przesadne ilosci owocow, pieczywa, tunczyka z wody, serka wiejskiego, wywalamy tez wedzone ryby.
przyklad:
1. jajecznica z warzywami/2 jajka na twardo z salatka warzywna i kromka pieczywa razowego wedle potrzeb
2. serek wiejski+salatka warzywna, oliwa z oliwek
3. kasza gryczana, filet z kurczaka, warzywa, oliwa z oliwek
4. nic z twojej listy. filet/wolowina/ryba + ryz
5. ser bialy, oliwa z oliwek, warzywo wedle potrzeb.
zauwaz, ze do kazdego posilku musisz jesc zdrowe tluszcze(poza potreningowym). zatem dajemy oliwe z oliwek, olej lniany, siemie lniane, orzechy wloskie, nasiona typu pestki z dyni itp.
po treningu musza byc wegle.
na noc nie boimy sie jesc oliwy bo na pewno nie odlozy sie na zapas.
pij poza herbata/kawa rowniez sama czysta niegazowana wode.
mam nadzieje, ze nie zapedzilem sie zbytnio z doradzaniem z nadmiaru wolnego czasu i nie dostane zj.eby od moda

nie mialem na celu ulozenia ci jadlospisu tylko wskazanie, skoro juz wymienialas co chcesz jesc, co lepiej o danej porze dniajesc zeby nie bylo pomylek typu twarog na sniadanie, a musli przed snem.
teraz siadasz sama, czytasz dokladnie o zbilansowanej diecie redukcyjnej juz na sfd, a nie w gazetach, sciagasz dziennik posilkow vitalmax, ktory znajdziesz w wyszukiwarce, rozpisujesz diete dokladnie z rozkladem bialka/wegli/tluszczu i wrzucasz do oceny. zacznij od sciagniecia dziennika posilkow, to ci ulatwi wszystko.
rower jest ok, ale proponuje pomyslec nad treningiem silowym, chciazby w szkole, a najlepiej na powaznie;) pozdro