Czy wie ktos może kiedy i gdzie odbywaja sie jakies zawody?? Chodzi mi o takie gdzie nie trzeba nalezec do klubu by wziac w nich udzial (wystarczy mieć samą ksiązeczke sportowca). Ponoc w Lutym maja sie odbyc muay thai w sochaczewie wie ktos moze cos wiecej na ten temat??
"Walcz z sercem ale używaj tez głowy" Zapasy - Stoczonych Walk : 10
Do walki możesz przystąpić bez przynależności klubowej. Po prostu płacisz 'startowe' jeśli organizator stawia taki warunek, a za sekundanta możesz wziąć sobie np. jakiegoś zawodnika lub trenera z innego klubu który akurat jest wolny. Myślę, że nikt by z tego problemu nie robił...
Co do zawodów to tak jak napisałem w innym temacie, na początku lutego(bodaj 6) szykuje się Liga MT w Sochaczewie, a 30 lub 31 stycznia startuje Liga A1 w Kaliszu ale tu też musiałbyś odezwać się do kogoś z Arkadii Kalisz. Na stronie www.iska-poland.pl jest kontakt do Adriana Wytwera-myślę że Ci pomoże. pozdro.
Hart ducha i siła woli
1263071342000
agawa788
Wysłana - 12 stycznia 2010 00:58
Mazovia Open International kickboxing- kick-light, light-contact, semi-contact - kadeci juniorzy seniorzy - Tarczyn (koło Warszawy) co roku w grudniu. Zdaje się że nie zrzeszeni wedlug regulaminu PZKB placa troche większe startowe i moga startować. Kick-light dla uatrakcyjnienia byl w zeszlym roku na ringu. pozdrawiam
1263254299000
bokser7393
Wysłana - 12 stycznia 2010 09:28
Jedzie ktoś do Kobyłki na zawody?
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -
1263284926000
agawa788
Wysłana - 12 stycznia 2010 13:34
Chłopaki odemnie z klubu jadą - Patryk Zdrojewski i Jakub Jakubowski.