moim zdaniem :
ad 1) jak dla mnie to sporo tego ten basen wżuć jak bedziesz kondyche robił a tak se zrób odpcozynek w ten dzień .
ad.2)j.w porozciągaj się oraz jak masz siłe zrób brzuch troszke . Jak chcesz cos dodac to np. refleksówką możesz się pobawić , poskakac na skakance , porobic walke z cieniem , jesli masz to moga byc gumy mozesz se cos wybrać w zależnosci ile bedzie miał rund na worku i jaka intensywność treningu twoje wytrenowanie oraz chęci .
ad.3) Co do basenu to jeśli bedziesz go robił w okresie pracowania nad wytrzymałością lub kondycją to fajne urozmaicenie treningu tylko bys musiał zastąpic jakis trening nim bo i tak masz napięty grafik MOIM ZDANIEM i wiecej biegac . Jeśli robisz szybkość to daruj se basen gdyż nie bedziesz miał efektów bo basen tak jakby "zwalnia" (brak postepów w pracy nad szybkoscia ) takie moje zdanie .
ad.4 Moim zdaniem i w moim przypadku nie ma to najmiejszego sensu . Gdyż jak dla mnie jest to tylko palenie mięsni ale każdy organizm jest inny .
Ja STARAM SIĘ nie łączyć tego samego dnia siłki z sw . Wole juz połączenia tego typu rano np Biegi lub walka z cieniem refleksówka skakanka wieczorem jakas technika zadaniówki lub siła na worku . Lepiej mniej zrobić i mieć troszke głodu treningowego niż robic za dużo przetrenowac się i "cofac się w rozwoju " . A co do trzymania wagi to napewno wiesz że trzeba dużo jeść oraz zaopatrzeć się w białeczko . Ja używam ostrowie tanie i dobre polecam .
Nie napisałes nad czym się chcesz skupić w tym cyklu treningowym nad siłą ,szybkoscią , kondychą ... ???
Nikt z SFD nie wie z jaką intensywnoscią cwiczysz i co dokładnie .
Jesli jeszcze nie czytałes i nie byłes to polecam stronek knifa lektura godna uwagi dla każdego adepta sw >>
http://klub.chip.pl/mma/index.html pozdrawiam