Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam od 4 tygodni jestem na cyklu z propka 100mg co 2dni + durabolin 100mg co 2dni. przez cały cykl do dzis i 2 tygodnie jeszcze przed rozpoczęciem cyklu czyli razem 6 tygodni nie uprawiałem seksu ...wszystko kumulowałem w sobie... chodziłem tak naładowany ze masakra.Wszystko miałem nabite,twarde a waga szła jak po***ana . Ale wczoraj juz nie wytrzymałem 6 tydzien i ***łem laska przyszła tak sie wyżyłem 3 razy pod rząd ,dziewczyna była w szoku za drugim razem juz nie chciała bo mówiła ze jest wykończona. i teraz to co zauważyłem : dzis wszedłem na wage z samego rana waga zeszła o 1kg a obwód w łapie o 0,3cm niby nic nie martwie sie tym tylko jestem ciekaw czym to mogło byc spowodowane ?? aha no i miesnie na treningu nie pompowały sie tak fes jak zawsze. zwykle po 5 dniach od stosunku wszystko wraca do normy i znów łażę nabity . ale przez co to ??
Chłopie zastanów się nad sobą sterydy nie dla ciebie jak masz takie problemy z dupy wzięte,spadki też imponujące
1268306765000
mrOlimpia
Wysłana - 11 marca 2010 18:28
Ostatnoo czytałem ciekawy artykuł na temat testosteronu. Według niego w momencie orgazmu poziom testosteronu jest stały. Za to do krwi wyrzucane są duże ilości noradrenaliny i adrenaliny, oraz b. duży puls prolaktyny. Chwilę po orgazmie stężenie prolaktyny jest 2-3 razy większe niż przed (N. G. Exton, T. C. Truong, 2000). Wtórnie spada testosteron. źródło http://kulturystyka.com.pl/a/33102